Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Στο «τραπέζι» συζητήσεων του Facebook το… Face ID για το messenger (φώτο)

Στο «τραπέζι» συζητήσεων του Facebook το… Face ID για το messenger (φώτο)

Το Facebook, αν μη τι άλλο είναι ο «γίγαντας» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μέσω αυτού γίνονται το μεγαλύτερο μέρος επικοινωνίας των πολιτών. Έτσι, σκέφτεται τρόπους με τους οποίους θα θωρακίσει ακόμα περισσότερο τα όσα πραγματοποιούνται μέσω των εφαρμογών του.

Σύμφωνα με το τεχνολογικό site engadget.com το νέο χαρακτηριστικό που σκέφτεται να λανσάρει το facebook αφορά την δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων messenger.

Η εταιρεία φέρεται να προσανατολίζεται στην προσθήκη του Face ID ή/και του Touch ID ως τρόπο πρόσβασης στην εφαρμογή. Μια δυνατότητα, άλλωστε, που υπάρχει ήδη στα κινητά.

Πολλές φορές το Facebook έχει δεχθεί επικρίσεις για ελλιπή ασφάλεια. Είναι χαρακτηριστικά τα λεγόμενα ενός εκπροσώπου του κολοσσού των social media:

​«Θέλουμε να δώσουμε στους χρήστες περισσότερες επιλογές και ελέγχους για την προστασία των ιδιωτικών τους μηνυμάτων και πρόσφατα αρχίσαμε να δοκιμάζουμε μια λειτουργία που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή Messenger χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις της συσκευής σας», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.