Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Δεν θα υπάρξει YouTube Rewind το 2020

Δεν θα υπάρξει YouTube Rewind το 2020

Η Google πήρε την απόφαση να μην πραγματοποιηθεί φέτος το YouTube Rewind της χρονιάς, καθώς όπως λέει δε χρειάζεται να ζήσουμε ξανά το 2020.

Την τελευταία δεκαετία, το YouTube έκλεινε την κάθε χρονιά με ένα βίντεο «Rewind» που αναπαριστά τάσεις, σημαντικές στιγμές, δημοφιλή βίντεο και άλλα που συμβαίνουν στον διαδικτυακό κόσμο τη χρονιά που τελειώνει.

Ωστόσο, το 2020 δεν θα υπάρξει κάτι τέτοιο. Σε μια δήλωση μέσω Twitter, το YouTube ανακοίνωσε σήμερα αυτή την απόφαση κάνοντας λόγο για μία πραγματικά «διαφορετική» χρονιά.

Αυτό το «διάλειμμα» φαίνεται ωστόσο πως θα είναι προσωρινό. «Από το 2010, κλείνουμε τον χρόνο με το Rewind. Μια ματιά στην χρονιά που πέρασε με τους δημιουργούς με τη μεγαλύτερη επιρροή, στα βίντεο και τις τάσεις. Είτε το αγαπάς – ή θυμάσαι μόνο το 2018- το Rewind έχει σκοπό να αφορά εσένα. »Αλλά το 2020 ήταν πολύ διαφορετικό. Και δεν θα ήταν σωστό να προσποιούμαστε ότι δεν ήταν. Έτσι κάνουμε ένα διάλειμμα από το Rewind φέτος. »Γνωρίζουμε ότι τόσα πολλά καλά που συνέβησαν το 2020 δημιουργήθηκαν από όλους εσάς. Ανακαλύψατε τρόπους να αναπτερώσετε το ηθικό των ανθρώπων, να τους βοηθήσετε να διαχειριστούν καταστάσεις, να τους κάνετε να γελάσουν. Κάνατε έναν δύσκολο χρόνο, πολύ καλύτερο. »Σας ευχαριστούμε που κάνατε τη διαφορά» αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.