ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι πρέπει να κάνετε για να έχετε πάντα σήμα «καμπάνα» στο κινητό

Τι πρέπει να κάνετε για να έχετε πάντα σήμα «καμπάνα» στο κινητό

Είναι γνωστό πως η ισχύς του σήματος του κινητού, σε κάποια σημεία ή περιοχές μειώνεται με αποτέλεσμα να μας πιάνει πανικός ότι δεν θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί.

«Αν με ψάχνουν από το σπίτι;», «αν με πάρουν από τη δουλειά;», «αν μου συμβεί κάτι;» σκέφτεσαι, και νευρικά ανεβοκατεβάζεις το δάχτυλο στην οθόνη μήπως και το εικονίδιο πάνω αριστερά με τις γραμμές για το σήμα εμφανιστεί. Μάταια όμως…

Ψυχραιμία. Υπάρχει λύση.

Η διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι η εξής: Settings > Phone > WiFi Calling

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να εισάγετε τη διεύθυνσή σας για να εγγραφείτε στο WiFi Calling με το δίκτυό σας. Αυτό γίνεται για να έχετε τη δυνατότητα κλήσεων έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που δεν μπορούν να σας εντοπίσουν.

​Μετά από μερικά λεπτά, θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία WiFi Calling και μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε μια σύνδεση WiFi για να πραγματοποιήσετε κλήσεις ή να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι με το WiFi Calling, μπορούμε να ρυθμίσουμε ακόμη και άλλες συσκευές συνδεδεμένες με iCloud – όπως ένα iPad, iPod ή Mac – για να πραγματοποιήσουμε κλήσεις και να στέλνουμε μηνύματα, αλλά δεν χρειάζεται να συνδεθούμε στο ίδιο δίκτυο με το iPhone μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.