ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτοί είναι οι τρεις τρόποι για να αδειάσετε τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού σας

Αυτοί είναι οι τρεις τρόποι για να αδειάσετε τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού σας

Αδιαμφισβήτητα, ένα από τα ζητήματα που προκύπτουν συχνά μεταξύ των χρηστών smartphone είναι ο ανεπαρκής αποθηκευτικός χώρος.

Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, είναι πως υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι επίλυσης του προβλήματος, χωρίς να χρειάζεται απεγκατάσταση εφαρμογών, μεταφορά αρχείων ή διαγραφή φωτογραφιών.

Για την ακρίβεια, οι χρήστες μπορούν να καταφύγουν σε ένα χειροκίνητο τρόπο καθαρισμού που απελευθερώνει μνήμη άνω των 20 GB στο κινητό.

Αυτοί είναι τρεις αποτελεσματικοί τρόποι απελευθέρωσης αποθηκευτικού χώρου:

Telegram: Περιορίστε τα “σκουπίδια” που απομένουν από το Telegram. Παρότι η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα social media και έχει πολλά προτερήματα, το κακό είναι πως αποθηκεύει όλη την πληροφορία σε μια εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου που μπλοκάρει όλο το σύστημα. Για να καθαρίσετε την κρυφή μνήμη (cache), πρέπει να μπείτε στη διαχείριση αρχείων και τα σβήσετε εντελώς τον φάκελο Telegram. Αυτό από μόνο του απελευθερώνει μήνημη άνω των 10 gigabytes.

Thumbnails: Στις συσκευές Android, υπάρχει ο φάκελος DCIM (ή Φωτογραφίες/Pictures) όπου αποθηκεύονται όλα τα μίνι αντίγραφα εικόνων και φωτογραφιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεδομένα: Τα smartphone διαθέτουν επίσης ένα φάκελο με αυτή την ονομασία (DATA) όπου αποθηκεύονται cache και κάποιες πληροφορίες εφαρμογών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.