
Παρόλο που ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαιώθηκε σε ότι έλεγε για τον κορωνοϊό, το Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ για δύο χρόνια.
Ο λογαριασμός του πρώην Αμερικανού προέδρους στο Facebook είναι μπλοκαρισμένος από τον Ιανουάριο και σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο λογαριασμός θα παραμείνει μπλοκαρισμένος μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο λογαριασμός θα επιστρέψει «εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.