ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Microsoft: Προ των πυλών τα Windows 11 – Ποιοι θα το αποκτήσουν δωρεάν

Microsoft: Προ των πυλών τα Windows 11 – Ποιοι θα το αποκτήσουν δωρεάν

Η Microsoft παρουσίασε σήμερα με κάθε επισημότητα της επόμενης γενιάς του λειτουργικού της συστήματος Windows 11.

Ο διευθύνων σύμβουλος Σάτια Ναντέλα και ο επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων Πάνος Πανάι παρουσίασαν τα νέα χαρακτηριστικά των Windows, με έμφαση στην μοντέρνα εμφάνιση και στην ευκολία χρήσης.

Τα Windows 11 θα είναι διαθέσιμα σε νέους υπολογιστές και μέσω δωρεάν αναβάθμισης για υπολογιστές με Windows 10 από αυτό το καλοκαίρι. Για να ελέγξει ο χρήστης αν πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11, θα πρέπει να επισκεφτεί το Windows.com και να «κατεβάσει» την εφαρμογή PC Health Check.

Η Microsoft συνεργάζεται επίσης με τους συνεργάτες λιανικής για να βεβαιωθεί ότι οι υπολογιστές με Windows 10 που αγοράζουν οι πελάτες της σήμερα, είναι έτοιμοι για την αναβάθμιση σε Windows 11.

Παράλληλα, παρουσιάζει τα Snap Layouts, Snap Groups και Desktops που δίνουν στον χρήστη ένα τρόπο να εκτελεί πολλές εργασίες και να παρακολουθεί τι πρέπει να κάνει.

Με τους επιτραπέζιους υπολογιστές (PC) ο χρήστης επίσης μπορεί να δημιουργεί ξεχωριστούς χώρους για κάθε μέρος της ζωής του και να τους προσαρμόσει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Επίσης, η Microsoft εισάγει την νέα ενοποίηση του Microsoft Teams απευθείας στη γραμμή εργασιών και ο χρήστης μπορεί να συνδεθείτε άμεσα μέσω κειμένου, συνομιλίας, φωνής ή βίντεο με οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ή τη συσκευή στην οποία βρίσκεται, σε Windows, Android ή iOS. Εάν το άτομο με το οποίο συνδέεται ο χρήστης στο άλλο άκρο δεν έχει πραγματοποιήσει λήψη της εφαρμογής Teams, μπορεί να συνδεθεί μαζί του μέσω SMS.

Τα Windows 11 θα είναι διαθέσιμα σε νέους υπολογιστές και μέσω δωρεάν αναβάθμισης για υπολογιστές με Windows 10 από αυτό το καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.