ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γουίλιαμ Σάτνερ: O γηραιότερος άνθρωπος που ταξιδεύει στο διάστημα (βίντεο)

Γουίλιαμ Σάτνερ: O γηραιότερος άνθρωπος που ταξιδεύει στο διάστημα (βίντεο)

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για τον 90χρονο Γουίλιαμ Σάτνερ, τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον κυβερνήτη Κερκ στο θρυλικό «Σταρ Τρεκ», ο οποίος κάνει πραγματικότητα το όνειρό του και ταξιδεύει στο διάστημα.

Ο 90χρονος Κερκ συμμετέχει στην δεύτερη αποστολή στο διάστημα της αεροναυπηγικής εταιρείας του Τζεφ Μπέζος «Blue Origin» και, όπως μεταδίδει το CNN, σε λίγη ώρα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα.

Το διαστημικό όχημα της «Blue Origin» «New Shepard» είναι έτοιμο να εκτοξευτεί στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, μεταφέροντας το τετραμελές πλήρωμα στο διάστημα.

Ο κωδικός της διαστημικής αποστολής είναι «ΝS18». Η πτήση αναμένεται να διαρκέσει περίπου 11 λεπτά ενώ το τετραμελές πλήρωμα θα νιώσει την έλλειψη της βαρύτητας επί τέσσερα λεπτά, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο «ΑBC».

Γιατί ο κυβερνήτης Κερκ θέλησε να ταξιδέψει στο διάστημα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν η σημερινή εκτόξευση από το δυτικό Τέξας στεφθεί με επιτυχία, τότε ο Γουίλιαμ Σάτνερ θα είναι ο γηραιότερος… άνθρωπος που θα ταξιδέψει στο διάστημα.
«Ακούω να μιλάνε για το διάστημα εδώ και πολύ καιρό, άδραξα την ευκαιρία να το δω ιδίοις όμμασι», είπε ο Σάτνερ σε δελτίο Τύπου της εταιρείας του Τζεφ Μπέζος, «Blue Origin»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.