ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσία: Επιστρέφει σήμερα στη Γη το κινηματογραφικό συνεργείο που έκανε γυρίσματα ταινίας στο διάστημα

Ρωσία: Επιστρέφει σήμερα στη Γη το κινηματογραφικό συνεργείο που έκανε γυρίσματα ταινίας στο διάστημα

Επιστρέφει σήμερα στη Γη το κινηματογραφικό συνεργείο που έκανε γυρίσματα ταινίας στο διάστημα.

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο, που αποτελείται από τον κοσμοναύτη Όλεγκ Νοβίτσκι, τον σκηνοθέτη Κλιμ Σιπένκο και την ηθοποιό Γιούλια Πέρεσιλντ μεταφέρθηκε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στο διαστημόπλοιο Soyuz MS-18 προκειμένου να επιστρέψει στη Γη, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (17/10).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της NASA, οι προαναφερθέντες αποχαιρέτησαν τους Ρώσους κοσμοναύτες Πιοτρ Ντουμπρόφ και Άντον Σκαπλέροφ, τους Αμερικανούς αστροναύτες Μαρκ Βάντε Χάι, Σέιν Κίμπροου και Μέγκαν ΜακΆρθουρ, τον Ιάπωνα Ακιχίκο Χοσίντε και τον Γάλλο Τομ Σαντ.

Πάντως, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Roscosmos, η επιστροφή του κινηματογραφικού συνεργείου στη Γη αναμένεται να γίνει στις 07:35 π.μ. (ώρα Ελλάδας), με το Soyuz MS-18 να προσγειώνεται περίπου 148 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Τζεζκαζγκάν, στο Καζακστάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο Κλιμ Σιπένκο και η Γιούλια Πέρεσιλντ πέταξαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με το διαστημόπλοιο Soyuz MS-19, συνοδευόμενοι από τον κοσμοναύτη Άντον Σκαπλέροφ, και για 12 ημέρες έκαναν τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας μεγάλου μήκους στο διάστημα που φέρει τον τίτλο «Challenge».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.