Βίντεο: Κάμερα του δορυφόρου SpaceX του Ελον Μασκ καταγράφει ΑΤΙΑ να ελίσσεται γύρω του!

Βίντεο: Κάμερα του δορυφόρου SpaceX του Ελον Μασκ καταγράφει ΑΤΙΑ να ελίσσεται γύρω του!

Η κάμερα του δορυφόρου Amos 17 της SpaceX του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Έλον Μασκ, κατέγραψε ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να προσεγγίζει τη διαστημική συσκευή και στη συνέχεια να εξαφανίζεται.

Το κανάλι «thirdphaseofmoon» (Τρίτη φάση της Σελήνης) στο YouTube το οποίο ειδικεύεται σε αποκαλύψεις του είδους, ανέβασε ένα βίντεο που παρουσιάζει ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (ΑΤΙΑ), που φέρεται να προσέγγισε το δορυφόρο της SpaceX Amos 17.

Το παράξενο αντικείμενο μοιάζει με φωτεινή σφαίρα και φαίνεται να περνά ταχύτατα μπροστά από την κάμερα του δορυφόρου του Έλον Μασκ και, τελικά, στρίβοντας αριστερά, εξαφανίστηκε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=FC0GxJcE7uQ

Οι Μπλέικ και ο Μπρετ Κάουζινς που λειτουργούν το κανάλι στο YouTube ισχυρίζονται πως το ΑΤΙΑ δεν θα μπορούσε να είναι διαστημικό συντρίμμι, λόγω της τροχιάς που ακολούθησε.

«Πώς θα μπορούσε να στρίψει αριστερά στο διάστημα, εκτός κι αν διέθετε σύστημα προώθησης», τόνισε ο Μπλέικ, τονίζοντας πως αρκετοί χρήστες του διαδικτύου εκτιμούν ότι το UFO «παρακολουθούσε το δορυφόρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η όλη ιδέα ότι πρόκειται απλά για διαστημικά συντρίμμια δεν ισχύει. Αν ίσχυε, θα έπρεπε να το δείτε να ακολουθεί ευθεία τροχιά. Αλλά πραγματοποιεί αυτή την παράξενη μανούβρα που αψηφά κάθε λογική», δήλωσε ο Μπλέικ Κάουζινς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.