ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν πάει ο νους σας: Αυτός είναι ο λόγος που οι αστροναύτες δεν πρέπει να αυνανίζονται στο διάστημα

Η απάντηση είναι αρκετά απλή αλλά και λίγο παράξενη

Δεν πάει ο νους σας: Αυτός είναι ο λόγος που οι αστροναύτες δεν πρέπει να αυνανίζονται στο διάστημα

Η απάντηση είναι αρκετά απλή αλλά και λίγο παράξενη. Η NASA έχει προειδοποιήσει τους αστροναύτες να μην αuνανίζονται στο διάστημα και αυτό γιατί οι γυναίκες αστροναύτες υπάρχει περίπτωση να μείνουν έγκυες από τα υγρά που κυκλοφορούν στον χώρο. Έτσι τουλάχιστον ανέφερε ένας μηχανικός της NASA.

Το σχόλιο έγινε σε συνέντευξη, με την ερώτηση που του έγινε να λέει αν έχει σταλεί ποτέ ποpνό στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όπως αναφέρει η New York Post.

https://twitter.com/nypost/status/1550498343385694209?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1550498343385694209%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fthemata%2F213382%2Fo-logos-pou-oi-astronaytes-den-prepi-na-aunanizontai-sto-diastima-pics

«Όχι τίποτα από όλα αυτά» απάντησε. Με τον δημοσιογράφο να ρωτάει αν «το ποpνό λειτουργεί σε μηδενική βαρύτητα και να πάει παντού», με τον επιστήμονα να απαντά «Τρεις γυναίκες αστροναύτες μπορούν να μείνουν έγκυες από τον ίδιο άνδρα την ίδια στιγμή… βρίσκει το δρόμο του».

Έτσι κι αλλιώς, το σeξ αλλά και ο αuνανισμός στο διάστημα είναι πρακτικά πάρα πολύ δύσκολο, όχι μόνο των υγρών που «τριγυρνάνε» αλλά και λόγω της «συρρίκνωσης του ανδρισμού» όπως αναφέρει ο αστρονόμος Dr. John Millis.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι αδύνατο» αναφέρει, αλλά συνέκρινε το σeξ στο διάστημα με μια σεξουαλική πράξη ενώ κάνεις skydiving.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.