ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηλιακή καταιγίδα θα «χτυπήσει» αύριο τη Γη

Mια τεράστια ηλιακή έκλαμψη έχει ξεσπάσει από τον Ήλιο

Ηλιακή καταιγίδα θα «χτυπήσει» αύριο τη Γη

Τον Μάρτιο του 2022, η Γη «χτυπήθηκε» από ξεχωριστές γεωμαγνητικές καταιγίδες, σύμφωνα με τις κυβερνητικές μετεωρολογικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, νωρίτερα αυτό το μήνα, μια γεωμαγνητική καταιγίδα κατηγορίας G1 έπληξε τη Γη, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σέλας πάνω από τον Καναδά.

Την Παρασκευή, αναφέρθηκε ότι μια τεράστια ηλιακή έκλαμψη είχε ξεσπάσει από τον Ήλιο, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε ραδιοφωνικές διακοπές σε πολλά μέρη του κόσμου.

Το Σάββατο, η Δρ. Tamitha Skov, προέβλεψε ένα «άμεσο χτύπημα» από μια ηλιακή καταιγίδα που θα λάβει χώρα την Τρίτη. Η ίδια μοιράστηκε την είδηση στα social media μαζί με ένα βίντεο της NASA.

Η Δρ. Skov είναι ερευνήτρια στο ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενο Aeospace Corporation και βραβευμένη εκπαιδευτικός επιστήμης.

Ηλιακή καταιγίδα

«Άμεσο χτύπημα» έγραψε στο Twitter. «Ένα νήμα που μοιάζει με φίδι και εκτοξεύτηκε από μία μεγάλη ηλιακή καταιγίδα, έχει κατεύθυνση προς της Γη».

«Το μοντέλο της NASA προβλέπει πρόσκρουση στις 19 Ιουλίου. Θα μπορούσε να υπάρξει διαταραχή στο GPS και το ερασιτεχνικό ραδιόφωνο», πρόσθεσε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.