ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

NASA: Εκτοξεύτηκε ο πύραυλος της SpaceX που μεταφέρει 4 αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Ύστερα από ένα ταξίδι περίπου 30 ωρών, το διαστημικό σκάφος θα προσδεθεί στον ISS

NASA: Εκτοξεύτηκε ο πύραυλος της SpaceX που μεταφέρει 4 αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Εκτοξεύτηκε με επιτυχία από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα ο πύραυλος της εταιρείας SpaceX που μεταφέρει τέσσερις αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Είναι η πέμπτη αποστολή προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό που πραγματοποιείται από την εταιρεία του μεγιστάνα Έλον Μασκ για λογαριασμό της NASA.

Η Άννα Κίκινα, η μοναδική γυναίκα κοσμοναύτης σε ενεργό υπηρεσία στη Ρωσία, είναι μέλος του πληρώματος Crew-5, που αποτελείται επίσης από δύο Αμερικανούς και έναν Ιάπωνα. Πρόκειται για την πρώτη διαστημική πτήση της Νικόλ Μαν και του συμπατριώτη της, Τζος Κασάντα, αλλά για την πέμπτη του Ιάπωνα Κοΐτσι Ουακάτα.

Η Νικόλ Μαν γράφει ιστορία ως η πρώτη αστροναύτης ινδιάνικης καταγωγής και η πρώτη γυναίκα διοικητής σε σκάφος Crew Dragon της SpaceX.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ύστερα από ένα ταξίδι περίπου 30 ωρών, το διαστημικό σκάφος θα προσδεθεί στον ISS. Τα μέλη του Crew-5 θα υποδεχθούν οι επτά συνάδελφοί τους που βρίσκονται ήδη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (δύο Ρώσοι, τέσσερις Αμερικανοί και μία Ιταλίδα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.