ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

NASA: Ένας Ρώσος και τρεις Αμερικανοί αστροναύτες αγκαλιάζονται κατά την άφιξή τους στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (βίντεο)

Η NASA μετέδωσε εικόνες από την θερμή υποδοχή του αμερικανο-ρωσικού πληρώματος

NASA: Ένας Ρώσος και τρεις Αμερικανοί αστροναύτες αγκαλιάζονται κατά την άφιξή τους στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (βίντεο)

Τρεις Αμερικανοί αστροναύτες και ένας Ρώσος κοσμοναύτης έφτασαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό προκειμένου να αντικαταστήσουν τους συναδέλφους τους που ήταν εκεί από τον περασμένο Αύγουστο.

Η NASA μετέδωσε εικόνες από την θερμή υποδοχή του αμερικανο-ρωσικού πληρώματος, αναφέρει η ΕΡΤ.

Έπειτα από πτήση 16 ωρών στη γήινη τροχιά μετά τους τελικούς χειρισμούς, η διαστημική κάψουλα Dragon Endeavor της εταιρείας SpaceX πιάνει ασφαλές λιμάνι, 30 λεπτά νωρίτερα από το πρόγραμμα.

Στο θάλαμο υποδοχής οι 4 νεοαφιχθέντες χωμένοι στις αγκαλιές του κυβερνήτη και του 6μελούς πληρώματος, διακρίνονται μόνο από το διαφορετικό χρώμα των στολών τους.

Το επόμενο εξάμηνο, το ανανεωμένο πλήρωμα, εκτός από την υποδοχή δύο διαστημοπλοίων, θα φέρει εις πέρας σειρά πειραμάτων, μεταξύ των οποίων και η ανάπτυξη σε περιβάλλον μικροβαρύτητας τρισδιάστατων βλαστοκυττάρων για τη μελέτη εκφυλιστικών ασθενειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε λίγες μέρες, 4 μέλη του παλιού πολυεθνικού πληρώματος από Ηνωμένες Πολιτείες, Δανία, Ιαπωνία και Ρωσία που βρίσκονταν στο Σταθμό από τον Αύγουστο θα επιστρέψουν στη Γη με πλούσιες εμπειρίες και την γνώση ότι η διεθνής είναι εφικτή και παράγει θετικά αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.