ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

SpaceX: Στέλνει στο διάστημα τέσσερις ευρωπαϊκούς δορυφόρους

Οι δορυφόροι θα εκτοξευθούν με πύραυλο Falcon 9 από τις Ηνωμένες Πολιτείες

SpaceX: Στέλνει στο διάστημα τέσσερις ευρωπαϊκούς δορυφόρους

Η SpaceX υπέγραψε μια ιστορική συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, καθώς αναμένεται να θέσει σε τροχιά έως και τέσσερις ευρωπαϊκούς δορυφόρους πλοήγησης και ασφαλών επικοινωνιών, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και τα κράτη μέλη της ΕΕ δεν έχουν δώσει ακόμη την τελική έγκριση για την εκτόξευση δορυφόρων με την SpaceX, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η οποία επικαλείται αξιωματούχους.

Η SpaceX και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος υπέγραψαν πρόσφατα συμφωνία για δύο εκτοξεύσεις την ερχόμενη χρονιά, καθεμιά με δύο δορυφόρους Galileo, δήλωσε στη WSJ ο Χαβιέρ Μπενεντίκτο, εκ των διευθυντών του οργανισμού.

Βάσει της συμφωνίας, οι δορυφόροι θα εκτοξευθούν με πύραυλο Falcon 9 της SpaceX από τις Ηνωμένες Πολιτείες, πρόσθεσε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η SpaceX και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχόλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.