Ταξιδιώτης του χρόνου: «Στις 12 Οκτωβρίου η Ευρώπη θα χτυπηθεί από φονικούς μετεωρίτες»

Έρχεται από το έτος 2236...

Ταξιδιώτης του χρόνου: «Στις 12 Οκτωβρίου η Ευρώπη θα χτυπηθεί από φονικούς μετεωρίτες»

Το τελευταίο διάστημα, ολοένα και πληθαίνουν στο διαδίκτυο οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έρχονται από το μέλλον. Μάλιστα, πολλές φορές, ισχυρίζονται ότι θα συμβούν κάποια γεγονότα.

Ένας από τους ταξιδιώτες του χρόνου που έχουν προκαλέσει αίσθηση είναι ο χρήστης του TikTok @realtiktoktimetraveler.

Έρχεται από το έτος 2236 και έχει δημοσιεύσει μερικά βίντεο που προμηνύουν καταστροφικά γεγονότα.

Σε ένα από αυτά ο TikToker ισχυρίζεται ότι τον Οκτώβρη του 2022 η Ευρώπη θα χτυπηθεί από μια βροχή μετεωριτών που ονομάζονται «Draconid». Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Στις 12 Οκτωβρίου θα επέλθει μια βροχή μετεωριτών με την ονομασία «Draconid» και θα χτυπήσει την Ευρώπη, προκαλώντας πολλά θύματα».

@realtiktoktimetraveler ⚠️Upcoming events in 2022⚠️#timetravel #timetraveler #time #travel #viral #fyp #fypシ #xyzbca #foryoupage #event #world #date #earth #creepy #creepyfacts #beware #soon #upcoming #aliens #dates #sun #space #ufo #hack #hackers #meteor #rock #fire #2022 #august #july #october ♬ Scary – Background Sounds

Σε ένα άλλο βίντεο ταξιδιώτης του χρόνου προβλέπει κάποια άλλα σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν τη χρονιά που διανύουμε.

«Μερικοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι ταξιδεύω μέσα στο χρόνο, αλλά θα σας αποκαλύψω μερικά σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν το 2022», λέει στην αρχή του βίντεο.

Και στη συνέχεια μπαίνει στο… ζουμί προαναγγέλλοντας τρία μεγάλα γεγονότα.

  • Στις 17 Ιουνίου θα εμφανιστούν τα σημάδια του μεγαλύτερου πλάσματος του Ειρηνικού Ωκεανού.
  • Στις 16 Σεπτεμβρίου ένας πολύ δημοφιλής μουσικός θα βγει και θα παραδεχθεί ότι προσποιήθηκε το θάνατό του.
  • Μέχρι το τέλος του έτους, τα ρομπότ θα έχουν πάρει έως και 20% περισσότερες θέσεις εργασίας, αντικαθιστώντας τους ανθρώπους.
@realtiktoktimetraveler Some big events happening in 2022 #time #timetravel #timetraveler #space #ocean #real #blowthisup #fyp #fypシ #future #scary #future #upcoming #soon ♬ Scary – Background Sounds

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του TikTok εξέφρασαν την δυσπιστία τους για τους παραπάνω ισχυρισμούς. Κάποιοι μάλιστα, του επισήμαναν ότι στο παρελθόν είχαν γίνει παρόμοιοι ισχυρισμοί, όμως τα βίντεο διαγράφηκαν, αφού δεν συνέβη τίποτα από όσα προέβλεπαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.