ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το βίντεο της NASA για το 2024 – «Ξημερώνει μία νέα μέρα στη διαστημική εξερεύνηση»

«Θα δείξουμε τι είναι πιθανό όταν τολμήσουμε να φτάσουμε σε μακρινές κοσμικές ακτές»

Το βίντεο της NASA για το 2024 – «Ξημερώνει μία νέα μέρα στη διαστημική εξερεύνηση»

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τους στόχους που έχει βάλει για το νέο έτος.

Μεταξύ αυτών είναι η προσεδάφιση επιστημονικού εξοπλισμού στη Σελήνη, η επίδειξη σιωπηλών υπερηχητικών αεροσκαφών, η εκτόξευση δύο δορυφόρων για την παρατήρηση του κλίματος στη Γη και μία αποστολή στην Ευρώπη, τον παγωμένο δορυφόρο του Δία.

Η NASA φαίνεται πως θα έχει ένα γεμάτο 2024, με τον Διευθυντή της υπηρεσίας, Bill Nelson, να δηλώνει:

«Ξημερώνει μία νέα μέρα στη διαστημική εξερεύνηση. Καθώς βάζουμε πλώρη για αυτή τη νέα κοσμική θάλασσα, υπάρχουν τόσα πολλά για να μάθουμε. Τόσα πολλά για να είμαστε ενθουσιασμένοι. Αμερικανικές εταιρίες σύντομα θα προσεδαφίσουν φορτία στη Σελήνη για πρώτη φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αποστολές αυτές είναι πολύ δύσκολες και επικίνδυνες. Θα μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε πειράματα σε νέους επιστημονικούς τομείς. Θα δείξουμε τι είναι πιθανό όταν τολμήσουμε να φτάσουμε σε μακρινές κοσμικές ακτές. Πάμε μπροστά και πάνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.