Ε.Μασκ: Θα δημιουργήσει… ePhone αν Apple και Google «μπλοκάρουν» το Twitter

«Ελπίζω να μην φτάσουμε εκεί»

Ε.Μασκ: Θα δημιουργήσει… ePhone αν Apple και Google «μπλοκάρουν» το Twitter

Ο Έλον Μασκ, σκέφτεται να δημιουργήσει ένα «εναλλακτικό» smartphone σε περίπτωση που Apple και Google αφαιρέσουν το Twitter από τα app stores τους.

«Ελπίζω να μην φτάσουμε εκεί, αλλά, ναι, εάν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, θα φτιάξω ένα εναλλακτικό κινητό» σημείωσε ο μεγιστάνας, απαντάς σε tweet της ακροδεξιάς σχολιάστριας Λιζ Γουίλερ.

Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται για το κινητό αυτό είναι ePhone – προφανής η αναφορά στο iPhone αλλά με αλλαγή το πρώτου γράμματος για να θυμίζει εκείνον – Trolophone ή SpacePhone, σύμφωνα με την Huffingtonpost.com.

Το εάν ο Μασκ θα υλοποιήσει την τρελή του ιδέα εξαρτάται από τις εξελίξεις στη σχέση του Twitter με Apple και Google το επόμενο διάστημα.

Ήδη ο δισεκατομμυριούχος, που απέκτησε το 100% της πλατφόρμας έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έχει καταγγέλλει τις χρεώσεις των τεχνολογικών γιγάντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφασή του να δώσει «γενική αμνηστία» στους λογαριασμούς που είναι σε αναστολή, μεταξύ των οποίων και πολλές δεξιές φωνές, έχουν εγείρει ανησυχίες για το μέλλον του Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.