ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εσύ το ήξερες; – Δες το τρικ που θα σε βοηθήσει να φορτίσεις το κινητό σου πιο γρήγορα

Κάθε φορά που φορτίζεις το κινητό σου καλό είναι να αφαιρείς τη θήκη

Εσύ το ήξερες; – Δες το τρικ που θα σε βοηθήσει να φορτίσεις το κινητό σου πιο γρήγορα

Μήπως έχει τύχει και σε σένα να ετοιμάζεσαι να φύγεις και να διαπιστώνεις τελευταία στιγμή ότι έχεις ξεχάσει να φορτίσεις το κινητό σου;

Τα πράγματα ωστόσο, δεν είναι τόσο άσχημα, μιας και υπάρχει τρόπος να φορτίσεις το κινητό σου πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι νόμιζες. Μία είναι η βασική κίνηση.

Ποια είναι αυτή; Να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης. Είναι η γνωστή flight mode.

Από τη στιγμή που θα την ενεργοποιήσεις το κινητό σου θα φορτίσει ακόμη και δύο φορές πιο γρήγορα. Είναι περίπου το ίδιο με το να το κλείσεις.

Και στην δεύτερη περίπτωση θα φορτίσει πιο γρήγορα αλλά θα χρειαστεί να καταναλώσεις πολύ περισσότερη ενέργεια όταν θα πρέπει να το ξανανοίξεις.

Με την λειτουργία σε πτήση δεν συμβαίνει αυτό μιας και η συσκευή δεν έχει κλείσει εντελώς. Θα διαπιστώσεις ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η φόρτιση θα έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που ούτε καν το φανταζόσουν.

Κάτι ακόμη που θα πρέπει να προσέξεις κάθε φορά που φορτίζεις το κινητό σου είναι να μην το φορτίζεις με την θήκη του.

Κι αυτό γιατί η συσκευή υπερθερμαίνεται και η μπαταρία με τον καιρό χάνει τη μέγιστη απόδοσή της. Φρόντιζε, λοιπόν, να το φορτίζεις χωρίς θήκη.

Δοκίμασε τα παραπάνω και θα δεις θεαματική αλλαγή στο χρόνο φόρτισης που θα πετύχεις στο κινητό σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.