ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα στοιχεία από το Πεντάγωνο για το σχήμα και το χρώμα των UFO (φωτο)

Η πρώτη παρατήρηση ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο έγινε πριν από 75 χρόνια

Νέα στοιχεία από το Πεντάγωνο για το σχήμα και το χρώμα των UFO (φωτο)

Νέα στοιχεία και δεδομένα σχετικά με τα UFO δημοσίευσε το Πεντάγωνο, με περισσότερες λεπτομέρειες για το σχήμα, το χρώμα τους και την τοποθεσία που αναφέρεται συχνότερα η θέαση τους.

Η πρώτη παρατήρηση ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο έγινε πριν από 75 χρόνια και συχνότερα αναφέρεται πως έχουν στρογγυλό σχήμα και εκπέμπουν ένα ισχυρό φως.

Ωστόσο αυτή η εικόνα ενδεχομένως να αλλάξει μετά την επίσημη δημοσιοποίηση πληροφοριών από το Πεντάγωνο σχετικά με το μυστηριώδες εναέριο φαινόμενο.

Με βάση στοιχεία από αναφερόμενες θεάσεις, το τυπικό UFO έχει σφαιρικό σχήμα, λευκό ή ασημένιο χρώμα, συχνά ημιδιαφανές και μέγεθος 1-4 μέτρα.

Όσον αφορά το σχήμα τους, τα περισσότερα από αυτά (47%) έχουν περιγραφεί σφαιρικά ή στρογγυλά.

Άλλα σχήματα περιλαμβάνουν ορθογώνιο, οβάλ, τρίγωνο, δίσκο, κύλινδρο, τετράγωνο και ακόμη και πολύγωνο, αν και 19 είχαν «διφορούμενο» σχήμα.

Εν τω μεταξύ, το 16% έχει περιγραφεί ότι είχε φώτα, αν και σε πολλές περιπτώσεις αυτό μπορεί να οφειλόταν στις αντανακλαστικές τους ιδιότητες.

Τα περισσότερα UFO (28%) έχουν εντοπιστεί σε ύψος περίπου 20.000 ποδιών, λίγο χαμηλότερα από τα εμπορικά επιβατικά αεροπλάνα.

Περίπου το 10% έχει αναφερθεί σε ύψος μόλις 5.000 ποδών – περίπου τρεις φορές υψηλότερο από τον πύργο One World της Νέας Υόρκης.

Όσον αφορά την ταχύτητά τους φτάνει ως και τα 2 Mach – δηλαδή περίπου 2.500 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Τα στοιχεία αναρτήθηκαν στη νέα ιστοσελίδα του AARO, ενός ειδικού γραφείου UFO που υπάγεται στο Υπουργείο Άμυνας και δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του περασμένου έτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.