ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Έλον Μασκ ανταλλάσσει φιλιά με ρομπότ – «Ανακοινώνει την μελλοντική σύζυγό του» (φώτο)

«Η Catnilla λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια χωρίς φόρτιση, είναι εξοπλισμένη με αισθητηριακά μέσα, που την κάνουν να νιώθει λυπημένη και χαρούμενη»

Ο Έλον Μασκ ανταλλάσσει φιλιά με ρομπότ – «Ανακοινώνει την μελλοντική σύζυγό του» (φώτο)

Ο Έλον Μασκ, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης τεχνολογίας με τα εγχειρήματά του, τόσο με τα ηλεκτρικά οχήματα και την εξερεύνηση του διαστήματος όσο και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, πριν από λίγα 24ωρα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον ίδιο να φιλά ρομπότ, με αποτέλεσμα να κάνουν τον γύρο των social media.

Ο Ντέιβιντ Μάρβεν, διευθύνων σύμβουλος μιας κατασκευαστικής εταιρείας, μοιράστηκε τις εικόνες στο διαδίκτυο ρωτώντας: «Ο Elon Musk ανακοινώνει τη μελλοντική σύζυγο, ποια είναι αυτή;».

Πιο αναλυτικά, ο Μάρβεν έγραψε στο Twitter:

«Ο Έλον Μασκ ανακοινώνει την μελλοντική σύζυγό του… Ποια θα είναι αυτή; Είναι το πρώτο ρομπότ που έχει κατασκευαστεί, ειδικά σχεδιασμένο με τεχνητή νοημοσύνη, με την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά της γυναίκας που ονειρεύεται… το οποίο δεν βρίσκεται σε κανέναν κανονικό άνθρωπο, γιατί φυσικά δεν υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος που να έχει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Η Catnilla λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια χωρίς φόρτιση, είναι εξοπλισμένη με αισθητηριακά μέσα, που την κάνουν να νιώθει λυπημένη και χαρούμενη και έχει μια ισορροπημένη και διαδραστική νοοτροπία… ώστε να μπορεί να τη μοιραστεί, αν βρίσκεται σε κρίση ή τα συναισθήματα που βιώνει ή ανάγκες, όταν εκτίθεται σε οποιοδήποτε ψυχολογικό στρες. Αποδεικνύεται ότι οι εικόνες έγιναν, φυσικά, χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη.

Η ανάρτηση αποσκοπεί στην αποσαφήνιση των κινδύνων της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) την επόμενη περίοδο, ειδικά μετά την κυκλοφορία από την Tesla του πρώτου ολοκληρωμένου ρομπότ Optimus. Παιδιά, αυτός ο τύπος δεν είναι άνθρωπος. Αυτό είναι έξω από τον κόσμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/danielmarven/status/1658463299329982465

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.