ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Apple: Έρχονται μέσα στην χρονιά τα AirPods Pro 2 με θύρα USB-C

Η μαζική αποστολή του νέου μοντέλου εκτιμάται πως θα γίνει στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους

Apple: Έρχονται μέσα στην χρονιά τα AirPods Pro 2 με θύρα USB-C

Τα νέα AirPods Pro 2 με θύρα USB-C εκτιμάται πως θα ρίξει η Apple στην αγορά αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η Apple ασχολείται αυτές τις μέρες με τη διάθεση του iOS 16.4 και της εφαρμογής Apple Music Classical, αλλά οι διεργασίες για τα νέα της προϊόντα δεν σταματούν ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο γνωστός αναλυτής Ming Chi-Kuo, η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζει μία έκδοση των AirPods Pro 2 (που κυκλοφόρησαν πέρσι) με θύρα USB-C (αντί για Lightning).

Η μαζική αποστολή του νέου μοντέλου εκτιμάται μάλιστα πως θα γίνει προς τα καταστήματα στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Προς το παρόν δεν γνωρίζει κανείς αν θα έχουμε να κάνουμε με μία νέα έκδοση που θα έχει και αλλαγές και βελτιώσεις στα του hardware ή απλά μια έκδοση των περσινών πετυχημένων μοντέλων με θύρα USB-C, έτσι ώστε να συμμορφωθεί η αμερικανική εταιρεία στην σχετική ευρωπαϊκή νομοθεσία που θα πρέπει να εφαρμόσει για τον κοινό φορτιστή ασύρματων συσκευών.

H Apple εκτιμάται πως θα παρουσιάσει και τα φετινά iPhone (iPhone 15) με θύρα USB-C, τα οποία και θα είναι τα πρώτα με αυτόν τον τύπο θύρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.