ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτό είναι το καλύτερο κόλπο για να «ξεκολλήσεις» από το κινητό σου

Έρευνες δείχνουν πως ο μέσος άνθρωπος «τσεκάρει» το κινητό του 58 φορές την μέρα

Αυτό είναι το καλύτερο κόλπο για να «ξεκολλήσεις» από το κινητό σου

Στη σύγχρονη εποχή, οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν μεγάλο κομμάτι του χρόνου τους στο κινητό τους.

Έρευνες δείχνουν πως ο μέσος άνθρωπος «τσεκάρει» το κινητό του 58 φορές την μέρα κατά μέσο όρο, σύμφωνα με το Vogue.

Ευτυχώς, ο influencer Μπεν Μιρ βρήκε την καλύτερη λύση στο πρόβλημα. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η λύση μπορεί να μας δώσει πίσω τον χαμένο χρόνο μας.

«Η πιο παραγωγική εφαρμογή του κινητού μας είναι η Λειτουργία Πτήσης» παρατηρεί ο Μιρ. «Η δεύτερη καλύτερη είναι η Ασπρόμαυρη Λειτουργία». Η Ασπρόμαυρη Λειτουργία ή αλλιώς Greyscale Mode εξαφανίζει τα χρώματα από την οθόνη του κινητού, μετατρέποντάς την σε ασπρόμαυρη.

Σύμφωνα με τον Μιρ, αυτό το αποτελεσματικό τρικ μειώνει την καθημερινή χρήση του κινητού κατά 50 λεπτά. Εξαφανίζοντας τα έντονα χρώματα, η Ασπρόμαυρη Λειτουργία κάνει το κινητό λιγότερο ελκυστικό και εθιστικό.

Δείτε παρακάτω πώς να ενεργοποιήσετε την Ασπρόμαυρη Λειτουργία στο κινητό σας.
Σε κινητά τύπου iPhone, ο τρόπος για να ενεργοποιήσετε την Ασπρόμαυρη Λειτουργία είναι ο εξής:

Πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις» και επιλέξτε το μενού «Προσβασιμότητα». Στη συνέχεια επιλέξτε το μενού «Οθόνη και Μέγεθος Κειμένου» και ενεργοποιήστε τα «Φίλτρα Χρώματος» στο Ασπρόμαυρο.

Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να καθορίσετε μία συντόμευση, ώστε να ενεργοποιείτε άμεσα την Ασπρόμαυρη Λειτουργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις «Ρυθμίσεις», επιλέξτε το μενού «Προσβασιμότητα» και στη συνέχεια επιλέξετε την «Συντόμευση Προσβασιμότητας» ως «Φίλτρα Χρώματος». Είστε έτοιμοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.