ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι αριθμοί ΡΙΝ που χρησιμοποιούνται – Δείτε αν βρίσκεται και ο δικός σας στη λίστα

Μελετήθηκαν δεδομένα 3,4 εκατομμυρίων χρηστών

Αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι αριθμοί ΡΙΝ που χρησιμοποιούνται – Δείτε αν βρίσκεται και ο δικός σας στη λίστα

Ο ιστότοπος Information is Beautiful, μελετώντας δεδομένα 3,4 εκατομμυρίων χρηστών, αποκάλυψε τους πιο δημοφιλείς κωδικούς PIN.

Ο Jake Moore, παγκόσμιος σύμβουλος κυβερνοασφάλειας στην ESET, δήλωσε στη MailOnline: «Με τη χρήση απλών ή εύκολα μαντεύσιμων κωδικών πρόσβασης δίνεται η δυνατότητα στους χάκερς να στοχεύουν ευκολότερα τα θύματα τους… Οι άνθρωποι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν κωδικούς PIN που χρησιμοποιούνται συχνά ή είναι εύκολα προσβάσιμοι, όπως οι ημερομηνίες γέννησης» ανέφερε αρχικά.

«Οι άνθρωποι θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο έχοντας αδύναμους κωδικούς πρόσβασης και κωδικούς PIN και συχνά δεν κατανοούν πλήρως την απειλή μέχρι να εκτεθούν» σημείωσε στη συνέχεια.

Οι πιο συνηθισμένοι αριθμοί PIN

1234
1111
0000
1212
7777
1004
2000
4444
2222
6969

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

2468

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.