ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες: Έτσι θα είναι το νέο iPhone 15 (φώτο)

Τον επόμενο μήνα θα κάνει η Apple τα αποκαλυπτήρια

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες: Έτσι θα είναι το νέο iPhone 15 (φώτο)

Τον επόμενο μήνα αναμένεται η Apple, να ανακοινώσει την κυκλοφορία των iPhone 15 και iPhone 15 Pro με αποτέλεσμα η ο χρόνος για τις… αποκαλύψεις να μετρά ήδη ανάποδα.

Δεδομένου λοιπόν ότι οι συσκευές της Apple, έχουν ήδη ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή, είναι προφανές πως αναμένονται πολλές διαρροές.

Έχουν δημοσιευθεί μια σειρά εικόνων από το iPhone 15 Pro, οι οποίες αποκαλύπτουν μερικές από τις αλλαγές που περιμένουμε.

Το υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα από τον γνωστό blogger της τεχνολογίας με το όνομα @IceUniverse στο Twitter, ο οποίος επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, αν και δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν αυτές αναφέρονται στο iPhone 15 Pro ή σε κάποια άλλη εκδοχή της συσκευής.

Εξετάζοντας τις φωτογραφίες, παρατηρούμε τη συσκευή από όλες τις γωνίες, με μια διάταξη παρόμοια στο πίσω μέρος που περιλαμβάνει τον αισθητήρα LiDAR, τη θύρα USB-C (που αντικαθιστά τη θύρα Lightning), καθώς και το Action Buttonπου τοποθετείται πάνω από τον ρυθμιστή έντασης του ήχου.

Τέλος, παρατηρούμε ότι το σώμα της συσκευής έχει μεγαλύτερο πάχος σε σύγκριση με τα υπάρχοντα μοντέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.