Δουλεύεις από το σπίτι; Μην ξεχάσεις να προμηθευτείς με τα απαραίτητα

Η δουλειά από το σπίτι είναι η νέα πραγματικότητα για πολλούς από εμάς. Με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείς να κάνει τη ζωή και την εργασία σου πιο εύκολες αλλά και… όμορφες μαζί

Δουλεύεις από το σπίτι; Μην ξεχάσεις να προμηθευτείς με τα απαραίτητα

Η πανδημία του κορωνοϊού, άλλαξε πολλές από τις καθημερινές μας συνήθειες και μία από αυτές είναι αμφισβήτητα η εργασία, τουλάχιστον έτσι όπως την γνωρίζαμε με τον παραδοσιακό τρόπο. Η δουλειά από το σπίτι έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η καθημερινότητα για εκατοντάδες ανθρώπους που έβγαλαν τα laptop και επένδυσαν… στις προμήθειες γραφείου, με στόχο φυσικά το άριστο αποτέλεσμα. Κι όλα αυτά, καθώς η αναγκαιότητα των παραδοσιακών υλικών παραμένει το ίδιο μεγάλη όσο πάντοτε.

Από το απλό χαρτί, μέχρι ένα ολόκληρο σύστημα γραφικής ύλης -που απαρτίζεται από μολύβια, κολλητικές ταινίες, συρραπτικά, συνδετήρες, ψαλίδια και πολλά άλλα εργαλεία- όλα είναι απολύτως απαραίτητα σε όλους τους επαγγελματίες. Εκτός όμως από την ιδιότητά τους αυτή, είναι και αναλώσιμα και συχνά χρειάζονται ανανέωση. Για τον λόγο αυτό, συγκεντρώσαμε μερικές από τις προμήθειες γραφείου που θα «απογειώσουν» σίγουρα τη δουλειά σου, καθιστώντας την ακόμα πιο εύκολη!

1. Για να μην χάνεις τις σκέψεις σου

Ξεκίνα λοιπόν τώρα την οργάνωση και μην χάνεις χρόνο. Όλοι γνωρίζουμε καλά πως δουλειά γραφείου σημαίνει… σημειώσεις παντού, όπου μπορείς να φανταστείς! Γι’ αυτό και τα αυτοκόλλητα post it -που παρέχονται σε όλα τα χρώματα και μεγέθη- φαντάζουν η ιδανική λύση για να συγκεντρώνεις τη σκέψη σου, αλλά και όσα θέλεις να βάλεις σε τάξη. Για παράδειγμα, τα αυτοκόλλητα χαρτάκια της Q-Connect, σε pastel αποχρώσεις θα δώσουν extra πόντους… στυλ στο γραφείο σου, ενώ το μέγεθος τους, που είναι 76×76 mm θα σε βολέψει πολύ, αφού προσφέρεται για να χρησιμοποιήσεις κάποιος άφθονα. Αν πάλι ψάχνεις κάτι μεγαλύτερο, τα αυτοκόλλητα χαρτάκια 660 Super Sticky, με μέγεθος 102x152mm είναι αναμφισβήτητα μία πρόταση που θα βοηθήσει και τους πιο… απαιτητικούς.

2. Λύσεις για την οργάνωση του γραφείου

Eδώ είμαστε! Και γνωρίζουμε καλά πως για τους περισσότερους, η οργάνωση του γραφείου είναι μια μεγάλη πρόκληση που πολλές φορές δεν γίνεται πράξη. Κι αυτό γιατί την ώρα της δουλειάς και της πίεσης, η κατάσταση γύρω μπορεί να… ξεφύγει! Η μεταλλική μολυβοθήκη της Sentio σε δύο κλασικά χρώματα για όλα τα γούστα και τα άλλα αντίστοιχα εργαλεία σου δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις όλη σου τη γραφική ύλη, δίνοντας extra μπόνους ομορφιάς στον χώρο σου.

3. Ένας κομψός κάδος απορριμμάτων

Η ποσότητα όμως των χαρτιών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ενώ εργάζεσαι  είναι μεγάλη, ενώ σίγουρα θα προκύψουν σκουπίδια από σνακ που θα φας ή το ρόφημα που θα πιεις για να σε τονώσει. Αυτό που θέλουμε όλοι δίπλα μας σε ανάλογες περιπτώσεις, για να μην χρειαστεί προφανώς να τρέχουμε ως την κουζίνα είναι μικρό καλάθι αχρήστων. Με μοναδικό design και κλασικό μαύρο χρώμα, ο κάδος από την Leitz δε θα σου φανεί απλά super χρηστικός, αλλά θα προσδώσει και κομψότητα στο δωμάτιο ή το γραφείο σου.

4. Για τον καθαρισμό του υπολογιστή σου

Αν όμως δουλεύεις σε υπολογιστή, θα γνωρίζεις σίγουρα πως ο τακτικός και σωστός καθαρισμός του, είναι απαραίτητος, έτσι ώστε να μην διακινδυνεύεις τόσο την όρασή σου όσο και την σωστή λειτουργία του μηχανήματος. Συνδυάζοντας τα υγρά και στεγνά μαντηλάκια από την Q-Connect, πετυχαίνεις άψογο καθαρισμό σε κάθε σου οθόνη, εύκολα και γρήγορα. Mην ξεχνάς, κανείς δεν θα το κάνει για σένα, είναι το σπίτι σου και οφείλεις να φροντίζεις όχι μόνο για τη δουλειά αλλά και για την υγεία σου όσο εργάζεσαι σε αυτό!

5. Γραφική ύλη και στυλ μαζί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Kι αν είσαι άνθρωπος που του αρέσει το χρώμα και θες να ομορφύνεις τον χώρο γύρω σου, τότε επίσης έχουμε τη λύση για σένα. Το σετ γραφικής ύλης Sunset Milan έχει μαζί όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσει δυναμικά η μέρα σου. Μία αριθμομηχανή, ένα μηχανικό μολύβι, ένα στυλό διαρκείας, γόμα και ξύστρα θα σε εξοπλίσουν με τα απαραίτητα για να κρατάς πολλές σημειώσεις. Το να κάνεις άλλωστε την καθημερινότητά σου ξεχωριστή είναι ίσως το παν για να πάει καλά το 24ωρο! Αν είναι αυτή μία από τις βασικές αρχές της ζωής σου, μην χάνεις πολύτιμο χρόνο και προμηθεύσου με τον εξοπλισμό και τις προμήθειες γραφείου που θα χρωματίσει τη ζωή σου, κυριολεκτικά αλλά και… μεταφορικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.