ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ετοιμάζουμε κάτι»: Το αινιγματικό story του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Instagram (φωτό)

Ενδεχομένως να προαναγγέλλει την τρίτη εκδοχή της συσκευής εικονικής πραγματικότητας Quest

«Ετοιμάζουμε κάτι»: Το αινιγματικό story του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Instagram (φωτό)

Φρενίτιδα στους λάτρεις της τεχνολογίας έχει προκαλέσει ένα story που ανήρτησε στο Instagram ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ με τον ίδιο να εξηγεί ότι είναι μια εικόνα από «κάτι που ετοιμάζουμε».

Σύμφωνα με την «αντίστροφη μέτρηση» στη φωτογραφία η αποκάλυψη του αφεντικού της Meta αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ενδεχομένως να προαναγγέλλει την τρίτη εκδοχή της συσκευής εικονικής πραγματικότητας Quest.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2022 είχε δηλώσει ότι «έχουμε ομάδες παραγωγής που εργάζονται για τις επομενες γενιές της εικονικής πραγματικότητας και το πώς θα είναι το Quest 3 και το Quest 4».

«Αυτό που περιμένω με αγωνία για τις μελλοντικές εκδοχές είναι να μπορούμε να “πιάσουμε” τις εκφράσεις των ματιών και του προσώπου γιατί αν είσαι χαρούμενος για την παρουσία σου, θέλεις να είσαι σίγουρος ότι η συσκευή έχει όλους τους αισθητήρες για πραγματικά άβαταρ ώστε να μπορείς να επικοινωνείς σωστά» είχε προσθέσει ο Ζούκερμπεργκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.