ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Facebook προσφεύγει στα δικαστήρια για την απέκλεισε η Ρωσία ως έχουσα «εξτρεμιστική δραστηριότητα»

Η μητρική εταιρεία Meta θα κινήσει την νομική διαδικασία

Η Facebook προσφεύγει στα δικαστήρια για την απέκλεισε η Ρωσία ως έχουσα «εξτρεμιστική δραστηριότητα»

Στο Εφετείο αποφάσισε να προσφύγει η Meta, θέλοντας να ακυρώσει την απόφαση δικαστηρίου της Ρωσίας, που της απαγόρευσε να λειτουργεί στη χώρα λόγω «εξτρεμιστικής δραστηριότητας», μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο το πρακτορείο Interfax.

Η απόφαση απαγόρευσης της Meta Platforms είχε έρθει μετά από αίτημα της ρωσικής εισαγγελίας τον Μάρτιο. Η εισαγγελία προσέφυγε και στην την ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών της Ρωσίας να περιορίσει την πρόσβαση στο Instagram, μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Meta.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram που ανήκουν στην εταιρεία Meta έχουν μπλοκαριστεί στη Ρωσία, αλλά η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp δεν επηρεάστηκε από την απόφαση που έλαβε δικαστήριο της Μόσχας στις 21 Μαρτίου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.