ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Google προχωράει στη διαγραφή λογαριασμών που είναι ανενεργοί για χρόνια

Οι διαγραφές αρχίζουν 1η Δεκεμβρίου

Η Google προχωράει στη διαγραφή λογαριασμών που είναι ανενεργοί για χρόνια

Από την 1η Δεκεμβρίου η Google, θα προχωρήσει στη διαγραφή λογαριασμών που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για χρόνια.

Η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της πολιτικής της για τους ανενεργούς λογαριασμούς.

Για να διατηρήσει ο χρήστης ενεργούς τους λογαριασμούς αρκεί να κάνει μια απλή είσοδο (login) ή να στείλει ένα email, αναφέρει το BBC. Αυτή η προστασία θα αρκεί για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά τη σύνδεση, όπως αναφέρει ακόμη το BBC, είναι καλή ιδέα να έχει κανένας μια προσβάσιμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα συνδέεται με το λογαριασμό σας για να λαμβάνει κανένας τις ειδοποιήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ένας λογαριασμός Google δίνει στους χρήστες πρόσβαση με το ίδιο όνομα χρήστη και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε όλα προϊόντα της Google, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Gmail) ή τα βίντεο του YouTube.

Η εταιρεία δήλωσε ότι θα ακολουθήσει μια σταδιακή προσέγγιση, ξεκινώντας με τους λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν και δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ ξανά.

Όπως εξηγεί, η αλλαγή οφείλεται σε λόγους ασφαλείας, τονίζοντας ότι οι ξεχασμένοι και αχρησιμοποίητοι λογαριασμοί είναι πιο πιθανό να παραβιαστούν.

Οι λογαριασμοί που έχουν δημιουργηθεί για κάποιον από την εργασία ή το σχολείο του δεν θα επηρεαστούν από την πολιτική διαγραφής, όπως και οι οικογενειακοί λογαριασμοί της λειτουργίας Family Link δήλωσε η εταιρεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι λογαριασμοί που επηρεάζονται όσο και οι διευθύνσεις email για την ανάκτηση των λογαριασμών έχουν λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα για την επικείμενη διαγραφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.