iPhone 14: Χαμηλότερη της αναμενόμενης η ζήτηση – Η Apple ακυρώνει το σχέδιο για αύξηση της παραγωγής

Οι αρχικές εκτιμήσεις για το iPhone 14 ήταν εξαιρετικά αισιόδοξες

iPhone 14: Χαμηλότερη της αναμενόμενης η ζήτηση – Η Apple ακυρώνει το σχέδιο για αύξηση της παραγωγής

Σε ακύρωση του πλάνου για αύξηση της παραγωγής της νέας σειράς iPhone 14 προχωρά η Apple, αφού οι αρχικές προβλέψεις για τη ζήτηση «έπεσαν έξω».

Έτσι, στο αρχηγείο της Apple, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, αποφάσισαν ότι πρέπει να προχωρήσουν σε αναπροσαρμογή των στόχων παραγωγής που είχαν τεθεί, περικόπτοντας τις πρόσθετες παραγγελίες.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple παρήγαγε περίπου 90 εκατομμύρια συσκευές το β’ εξάμηνο του 2021.

Καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις για το iPhone 14 ήταν εξαιρετικά αισιόδοξες, η εταιρεία είχε ζητήσει από τους συνεργάτες της να κατασκευάσουν περίπου 6 εκατομμύρια συσκευές παραπάνω για το β’ εξάμηνο του 2022.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται ότι οι αρχικές προ-παραγγελίες της σειράς οδήγησαν την αμερικανική εταιρεία στο να αναδιπλωθεί και να ζητήσει την επιστροφή της παραγωγής στα περυσινά επίπεδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον απόηχο του δημοσιεύματος, η μετοχή της Apple πέφτει σήμερα κατά 2,5% προσυνεδριακά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.