iPhone: Διαμαρτυρίες για το iOS 16 – Μειώνεται η «ζωή» της μπαταρίας

Oι... θεωρίες συνομωσίας λένε πως η Apple το κάνει αυτό για να αυξήσει τις πωλήσεις των νεότερων μοντέλων

iPhone: Διαμαρτυρίες για το iOS 16 – Μειώνεται η «ζωή» της μπαταρίας

Το iOS 16 διατέθηκε πριν από μερικές ημέρες για όλους τους κατόχους iPhone όμως όπως φαίνεται τα παράπονα των χρηστών ολοένα και αυξάνονται.

Τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται πάρα πολλές αναφορές σε διάφορες πλατφόρμες (όπως Reddit, TikTok και Twitter) σχετικά με το πόσο έχει μειωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε ένα iPhone μετά και την εγκατάσταση του νεότερου firmware update.

Και εννοείται πως για άλλη μια φορά έρχονται στην επιφάνεια οι θεωρίες συνομωσίας πως η Apple το κάνει αυτό για να αυξήσει τις πωλήσεις των νεότερων μοντέλων.

Ακόμη και σε διάφορες ψηφοφορίες σε μεγάλα sites που ασχολούνται με την τεχνολογία, φαίνεται ότι πάνω από το 60% των χρηστών iPhone δηλώνει πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα iPhones τους έχει μειωθεί μετά το πέρασμα του iOS 16.

Για παράδειγμα, χρήστης αναφέρει στο Reddit πως ενώ δεν ασχολείται με το κινητό του αρκετά όσο βρίσκεται στο γραφείο, επέστρεφε με τη μπαταρία στο 85%-90% όσο είχε το iOS 15, ενώ με τη νέα έκδοση το ποσοστό έχει πέσει στο 65%-75%.

Η Apple έχει ήδη διαθέσει δύο μικρές ενημερώσεις για το iOS 16, ενώ αυτή τη στιγμή γίνονται έλεγχοι στο iOS 16.1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει να δούμε αν μετά τη διάθεσή τους θα αλλάξει κάτι σε αυτό το κομμάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.