ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ήρθε το «Stargram»: Η νέα πλατφόρμα που οι celebrities «νοικιάζουν» μια ευχή τους

Πως λειτουργεί το Stargram;

Ήρθε το «Stargram»: Η νέα πλατφόρμα που οι celebrities «νοικιάζουν» μια ευχή τους

«Έφτασε» το Stargram, η νέα ελληνική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών, που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τον αγαπημένο σου star, να του ζητήσεις τι θέλεις να πει και να μεταφέρεις εύκολα και γρήγορα το μήνυμα ή την ευχή σου με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο, από όπου κι αν βρίσκεσαι, όποτε εσύ επιλέξεις.  

Το Stargram είναι εδώ και για πρώτη φορά σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz ποιος θα μεταδώσει το δικό σου μήνυμα στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μέσα σε 7 μόλις ημέρες ο star, που έχεις ορίσει, θα σε βοηθήσει να μεταφέρεις τις ευχές σου, όποια και αν είναι η περίσταση, ξαφνιάζοντας τον παραλήπτη που θα λάβει το video.

Στην πλατφόρμα του Stargram μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γνωστούς τραγουδιστές, ταλαντούχους ηθοποιούς, δημοφιλείς παρουσιαστές και καταξιωμένους αθλητές, όπως: η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, η Ναταλία Γερμανού, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Καλομοίρα, ο Stan και πολλοί ακόμη. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στο Stargram.gr θα βρεις και αγαπημένα σου icons, που συμμετέχουν σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία στηρίζοντας φιλανθρωπικές δράσεις, δίνοντάς σου την ευκαιρία να μοιράσεις χαρά και για καλό σκοπό!

Το μόνο που μένει είναι να βρεις ποιος θα είναι ο πρώτος star που θα δημιουργήσει αποκλειστικά για σένα το δικό σου, μοναδικό βίντεο για να το στείλεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να το μοιραστείς. 

Πως λειτουργεί το Stargram; Τα βήματα είναι απλά.

  1. Μπαίνεις στην πλατφόρμα Stargram.gr
  2. Διαλέγεις τον star και καταγράφεις το μήνυμα ευχή που θέλεις.
  3. O star ετοιμάζει το βίντεό σου όπως το θες!
  4. Το βίντεο στέλνεται σε σένα και εσύ μοιράζεσαι τη χαρά με όποιον επιθυμείς!
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγα μόνο κλικ μακριά από το πιο ευρηματικό, προσωποποιημένο, εύκολο και value for money δώρο, που θα χαρίσει στους αγαπημένους σου χαμόγελα. Πες το με ένα Stargram! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.