Ας μας λυπηθεί ο Θεάνθρωπος...

Κίνα: Παρουσίασε ανθρωποειδές ρομπότ που μπορεί να τρέχει με ταχύτητα 10 m/s! – Δείτε βίντεο

Τέτοιες ταχύτητες προηγουμένως ήταν ανέφικτες για δίποδα ρομπότ

Κίνα: Παρουσίασε ανθρωποειδές ρομπότ που μπορεί να τρέχει με ταχύτητα 10 m/s! – Δείτε βίντεο

Η Unitree στην Κίνα παρουσίασε ένα ανθρωποειδές ρομπότ που μπορεί να τρέχει με ταχύτητα 10 m/s!

Προηγουμένως, τέτοιες ταχύτητες ήταν ανέφικτες για δίποδα ρομπότ.

Το επίτευγμα αποτελεί σημαντική πρόοδο σε σχέση με προηγούμενα δίποδα ρομπότ, όπως το προηγούμενο μοντέλο H1 της Unitree στα 3,3 m/s.

Στα 10 m/s, το ρομπότ πλησιάζει τις κορυφαίες ταχύτητες σπριντ ανθρώπου, σηματοδοτώντας ταχεία πρόοδο στην κινεζική ρομποτική για πιθανές χρήσεις στον πραγματικό κόσμο σε δυναμικά περιβάλλοντα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.