ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Με αυτό το κολπάκι θα βλέπετε τα Instagram stories… χωρίς να συνδεθείτε

Υπάρχουν όμως κάποιες «παγίδες»

Με αυτό το κολπάκι θα βλέπετε τα Instagram stories… χωρίς να συνδεθείτε

Αδιαμφισβήτητα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι θέλουν να δουν «ανώνυμα» το story και το προφίλ κάποιου στο instagram. Ωστόσο, «κολλάνε» στο πως θα το καταφέρουν.

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι όπως το Instadp και το InstaStories που ειδικεύονται στο να βοηθούν τους χρήστες να βλέπουν ανώνυμα τα Instagram Stories.

Αναζητήστε στο Google «instagram story viewer» σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και θα έχετε πολλές επιλογές να διαλέξετε.

Υπάρχουν όμως κάποιες «παγίδες»

Μπορείτε να δείτε μόνο τις Ιστορίες των δημόσιων λογαριασμών Instagram και μπορείτε να τις δείτε μόνο εντός 24 ωρών από τη στιγμή που δημοσιεύτηκαν. Επίσης, δεν μπορείτε να δείτε τις Ιστορίες που δημοσιεύτηκαν σε στενούς φίλους.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτοί οι ιστότοποι είναι «φορτωμένοι» με πολλές διαφημίσεις, είναι απλοί στη χρήση και λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

Απλώς πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του λογαριασμού του οποίου το Story θέλετε να δείτε στη γραμμή αναζήτησης του ιστότοπου και πατήστε enter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιστότοπος θα εμφανίσει όλες τις Ιστορίες που έχει αυτή τη στιγμή ο λογαριασμός. Εάν ο λογαριασμός δεν έχει καμία Ιστορία, θα εμφανίσει απλώς το προφίλ του λογαριασμού με την καρτέλα “Ιστορίες” κενή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.