ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγάλη αλλαγή στο Facebook: Θα επιτρέπονται μέχρι πέντε προφίλ για κάθε χρήστη

Η εταιρεία όμως διατηρεί την απαίτηση να διατηρεί κάθε χρήστης μόνο έναν λογαριασμό στο Facebook

Μεγάλη αλλαγή στο Facebook: Θα επιτρέπονται μέχρι πέντε προφίλ για κάθε χρήστη

Το Facebook ανακοίνωσε πως σύντομα  θα επιτρέπεται στους εκατομμύρια χρήστες να συνδέουν έως και πέντε διαφορετικά προφίλ στον λογαριασμό τους, μια δυνατότητα που επιτέλους αφήνει περιθώριο περισσότερης ανωνυμίας.

Η μεγάλη αλλαγή θα «βοηθήσει τον κόσμο να προσαρμόσει την εμπειρία του βάσει των ενδιαφερόντων και των σχέσεων του» αναφέρει η Meta Platforms, ιδιοκτήτρια της πλατφόρμας, σε ανακοίνωσή τους. Οι χρήστες θα μπορούν για παράδειγμα να ποστάρουν διαφορετικές αναρτήσεις στις οικογένειες, τους φίλους ή άλλες ομάδες επαφών.

Ο χρήστης θα μπορεί να διαχειρίζεται τα επιπλέον προφίλ εφόσον συνδεθεί σε αυτό τον λογαριασμό.

Η νέα δυνατότητα προσφέρει στους χρήστες έναν επίσημο τρόπο να διατηρούν εν μέρει την ανωνυμία τους στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου, το οποίο πλέον συμβαδίζει με τις επιλογές που προσφέρουν το TikTok, το Twitter, ακόμα και το Instagram της ίδιας της Meta.

Στην ανακοίνωσή της, η Meta διευκρίνισε επίσης πως παραμένουν σε ισχύ οι κανόνες για την πλαστοπροσωπία ή άλλους παραπλανητικούς ισχυρισμούς ταυτότητας, κανόνες που θα εφαρμόζονται σε όλα τα προφίλ.

Εκπρόσωπος της εταιρείας, αναφέρει το Reuters, δήλωσε ότι η νέα λειτουργία δοκιμάζεται σε έναν αριθμό χωρών, τις οποίες όμως δεν κατονόμασε.

Παραμένει ασαφές πότε θα ισχύσει η αλλαγή στις υπόλοιπες αγορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.