ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μητέρα Έλον Μασκ: «Του είπα να μην φτιάξει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πυραύλους αλλά δεν με άκουσε»

Δούλεψε τόσο σκληρά, χρειαζόταν ένα διάλειμμα»

Μητέρα Έλον Μασκ: «Του είπα να μην φτιάξει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πυραύλους αλλά δεν με άκουσε»

Η μητέρα του Έλον Μασκ δεν φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη επιρροή στις επιχειρηματικές του αποφάσεις, όπως αποτυπώνουν νέες δηλώσεις της σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Η 73χρονη Μέι Μασκ μίλησε την Τρίτη στην εκπομπή του NBC «TODAY With Hoda & Jenna» και, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε τις σκέψεις της για την τελευταία επιχειρηματική προσπάθεια του γιου της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι δύο παρουσιάστριες την ρώτησαν αν πιστεύει ότι ο γιος της θα πρέπει τελικά να αγοράσει -ή όχι- την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Θα πρέπει να κάνει ό,τι θέλει», είπε με σιγουριά η Μέι Μασκ, με την παρουσιάστρια Τζένα να απαντά χαμογελώντας: «Μιλά σαν μητέρα που μεγάλωσε τρία παιδιά». Η Μέι και ο πρώην σύζυγός της, Έρολ Μασκ, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Τον 50χρονο Έλον, τον 49χρονο Κίμπαλ και τη 47χρονη Τόσκα.

Ωστόσο, η μητέρα του Έλον Μασκ πρόσθεσε ότι ο γιος της κάνει ό,τι θέλει, ανεξάρτητα από τις συμβουλές της. «Του είπα να μην φτιάξει ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ούτε και πυραύλους αλλά δεν με άκουσε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν αναφερόταν στην απόφαση του Έλον να γίνει ένας εκ των ιδρυτών της η Tesla, το 73χρονο πρώην μοντέλο απάντησε πως δεν είχε πρόβλημα με την εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αλλά μάλλον για τις εργασιακές του συνήθειες.

«Δούλεψε τόσο σκληρά, χρειαζόταν ένα διάλειμμα. Και θέλει να αναλάβει και projects για την ηλιακή ενέργεια και για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και για πυραύλους. Εγώ του είπα, απλώς διάλεξε ένα για να μην εργάζεσαι τόσο σκληρά», υπογράμμισε η μητέρα του ιδρυτή της Tesla και της Space X.

«Πάγωσε» τελικά η εξαγορά του Twitter

Υπενθυμίζεται στα μέσα Μαΐου ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι «παγώνει» προσωρινά ο Elon Musk την εξαγορά του Twitter, λίγες εβδομάδες μετά τη συμφωνία του για εξαγορά του μέσου έναντι 44 δισ. δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η συμφωνία με το Twitter μπαίνει προσωρινά σε αναμονή, αναμένοντας λεπτομέρειες για τους υπολογισμούς ότι οι spam/ψεύτικοι λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν πράγματι λιγότερο από το 5% των χρηστών», έγραψε ο Μασκ σε ανάρτησή του στο Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.