ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα λειτουργία από το WhatsApp: Τέλος οι ανεπιθύμητες κλήσεις με ένα κλικ

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες είναι να κατευθυνθούν στις ρυθμίσεις της εφαρμογής

Νέα λειτουργία από το WhatsApp: Τέλος οι ανεπιθύμητες κλήσεις με ένα κλικ

Το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία κατά την οποία οι χρήστες μπορούν να κάνουν αυτόματα σίγαση εισερχόμενων κλήσεων από άγνωστους αριθμούς, με σκοπό να εξαλείψει τα spam και τις απάτες.

Σύμφωνα με έρευνες εξάλλου, οι περισσότεροι χρήστες του WhatsApp δεν απαντούν σε κλήσεις που προέρχονται από άγνωστους αριθμούς και ο κύριος λόγος είναι ότι το 99% εξ αυτών των κλήσεων προέρχονται από «ανεπιθύμητους».

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες του WhatsApp είναι να κατευθυνθούν στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, να πατήσουν «Απόρρητο», μετά να επιλέξουν «Κλήσεις» και να ενεργοποιήσουν την λειτουργία «Σίγαση άγνωστων καλούντων».

Το WhatsApp αναφέρει ότι η λειτουργία θα βοηθήσει στην εξάλειψη ανεπιθύμητων μηνυμάτων, spams και κλήσεων από άγνωστα άτομα, με σκοπό την προσασία των χρηστών.

Όταν είναι ενεργοποιημένη, η νέα δυνατότητα θέτει σε σίγαση όλες τις εισερχόμενες κλήσεις από άγνωστους αριθμούς,συμπεριλαμβανομένων τόσο των ηχητικών όσο και των οπτικών ειδοποιήσεων. Ωστόσο, οι κλήσεις εμφανίζονται στη λίστα των πρόσφατων κλήσεων με τη σημείωση «σίγαση άγνωστου αριθμού» δίπλα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το WhatsApp λανσάρει τη λειτουργία αφού οι χρήστες ανέφεραν αύξηση στις ανεπιθύμητες κλήσεις στην εφαρμογή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.