ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Αλ Πατσίνο: «Θραύση» κάνει στο Twitter γκάλοπ για το ποιος ήταν πιο γοητευτικός στα νιάτα του

Tην ψηφοφορία παρακολουθούσαν 39,9 εκατ. άνθρωποι, ενώ τα 227.732 από αυτούς απάντησαν στην ερώτηση

Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Αλ Πατσίνο: «Θραύση» κάνει στο Twitter γκάλοπ για το ποιος ήταν πιο γοητευτικός στα νιάτα του

Ένα νέο γκάλοπ έχει εμφανιστεί στο Twitter, με το κοινό να ψηφίζει ανάμεσα στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Αλ Πατσίνο, αναφορικά με το ποιος ήταν πιο… σέξι στα νιάτα του.

Η ερώτηση τέθηκε αρχικά από την Άσλεϊ Ρις, δημοσιογράφο του Jezebel και συγγραφέα με έδρα την Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε η ιδια, μια συζήτηση που είχε με κάποιους φίλους σε έναν γάμο πυροδότησαν αυτή την ιδέα, να ρωτήσει τον κόσμο τη γνώμη του.

«Ειλικρινά δεν θυμάμαι καν πώς προέκυψε αυτό. Ήμουν σε έναν γάμο για έναν από τους συμφοιτητές του μακαρίτη του συζύγου μου στη Νομική κι ήμουν στο τραπέζι με όλους τους φίλους, απλά χαζολογώντας. Δεν ξέρω τι προκάλεσε αυτή τη συζήτηση, αλλά είμαι σίγουρη ότι εγώ ξεκίνησα τη διαφωνία για το ποιος ήταν πιο σέξι. Ο νεαρός Πατσίνο ή ο νεαρός Ντε Νίρο; Τα πράγματα ήταν μοιρασμένα στα δύο, ακόμα και μετά από πολλές εικόνες που είδαμε στο Google. Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα γκάλοπ στο Twitter για να πάρω μια ιδέα για το τι πιστεύει ο υπόλοιπος κόσμος, εκτός από αυτή τη γαμήλια παρέα», εξήγησε.

Ωστόσο, το γκάλοπ δεν φαίνεται να τη βοήθησε ιδιαίτερα, αφού το κοινό διχάστηκε και δεν υπήρξε νικητής. Οι θαυμαστές των δύο ηθοποιών ήταν «χωρισμένοι στα δύο», με την έρευνα να έρχεται τελικά… ισοπαλία και το ποσοστό να είναι 50%-50%.

Αυτό που έκανε εντύπωση πάντως ήταν ο αριθμός των ανθρώπων που απάντησε στο γκάλοπ, ο οποίος έφτασε τους 227.732. Ωστόσο, εκείνοι που παρακολούθησαν την έρευνα, ακόμα κι αν δεν ψήφισαν, έφτασαν τα 39,9 εκατ., με την ανάρτηση της Άσλεϊ Ρις να γίνεται viral.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.