ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σήμερα η κυκλοφορία του iOS 16 – Θα μπορείτε να σβήνετε μηνύματα που έχετε ήδη στείλει!

Οι ενημερώσεις ασφαλείας θα γίνονται πλέον ταχύτερα και συχνότερα

Σήμερα η κυκλοφορία του iOS 16 – Θα μπορείτε να σβήνετε μηνύματα που έχετε ήδη στείλει!

Η νέα ενημέρωση λογισμικού της εταιρείας Apple, iOS 16, θα είναι διαθέσιμη τόσο για τα κινητά τηλέφωνα της εταιρείας όσο και για τα έξυπνα ρολόγια, από σήμερα (8 το απόγευμα ώρα Ελλάδας).

Το νέο λογισμικό προσφέρει μία σειρά από καινούριες δυνατότητες στους χρήστες, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν την οθόνη, τα μηνύματα, τα mails, τις φωτογραφίες αλλά και τις ρυθμίσεις ασφαλείας της συσκευής.

Οι αλλαγές γίνονται αισθητές ήδη από την αρχική οθόνη κλειδώματος, η οποία γίνεται πιο εξατομικευμένη επιτρέποντας στους καταναλωτές να την προσαρμόσουν με βάση το προσωπικό τους γούστο.

Παράλληλα, πλέον οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργάζονται μηνύματα που έχουν ήδη στείλει ή ακόμα και να ακυρώσουν την αποστολή τους για τα πρώτα 15 λεπτά αφότου τα έστειλαν.

Η δυνατότητα αυτή θα παρέχεται και για όσους έχουν στείλει κάποιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα από την εφαρμογή Mail, ωστόσο εκεί το χρονικό περιθώριο δεν θα ξεπερνά τα 10 δευτερόλεπτα.

Βελτιώσεις θα υπάρχουν και στην ασφάλεια των συσκευών, με τα ψηφιακά κλειδιά που αυθεντικοποιούνται μέσα από το δαχτυλικό σας αποτύπωμα ή το πρόσωπό σας να είναι πλέον διαθέσιμη και για την εγγραφή σε άλλες ιστοσελίδες, έναντι του γραπτού κωδικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, οι ενημερώσεις ασφαλείας θα γίνονται πλέον ταχύτερα και συχνότερα και θα εγκαθίστανται αυτόματα στο κινητό, προκειμένου να διορθώνουν διάφορα σφάλματα που κατά καιρούς προκύπτουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.