ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σήμερα η παρουσίαση του iPhone 15 – Σε ποια τιμή αναμένεται να βγει

Πότε θα έρθουν στην Ελλάδα

Σήμερα η παρουσίαση του iPhone 15 – Σε ποια τιμή αναμένεται να βγει

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για την τεχνολογία καθώς η Apple θα παρουσιάσει επίσημα τα iPhone 15 και όλοι αναρωτιούνται αν η τιμή τους θα είναι πιο τσουχτερή σε σχέση με τα iPhone που κυκλοφόρησαν πέρσι τέτοιο καιρό.

Συγκεκριμένα, τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max της Apple θα είναι πιθανότατα πιο ακριβά από τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, σύμφωνα με τον Τιμ Λονγκ, αναλυτή της βρετανικής τράπεζας Barclays.

Ο ίδιος δήλωσε ότι οι πληροφορίες αυτές βασίζονται σε συζητήσεις με εταιρείες της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ασία.

Έτσι, σύμφωνα με το MacRumors, ο Τιμ Λονγκ δήλωσε στα τέλη Ιουλίου ότι αναμένει πως το iPhone 15 Pro θα κοστίζει έως και 100 δολάρια περισσότερο από το iPhone 14 Pro και το iPhone 15 Pro Max θα είναι από 100 έως 200 δολάρια ακριβότερο από το iPhone 14 Pro Max.

Υπενθυμίζεται ότι, στην Ελλάδα, το iPhone 14 Pro Max των 128GB είχε 1.549 ευρώ, όταν στις ΗΠΑ άρχιζε από τα 1.099 δολάρια.

Αν αναλογιστούμε, μάλιστα, ότι στις ΗΠΑ η τιμή αναμένεται να αυξηθεί κατά 100 δολάρια τουλάχιστον όσον αφορά στο iPhone 15 Pro Max, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό το υψηλό ποσό που θα κληθούμε να πληρώσουμε.

Πιστεύει, επίσης, ότι η τιμολόγηση θα παραμείνει αμετάβλητη όσον αφορά στα μοντέλα iPhone 15 και iPhone 15 Plus.

Εντούτοις, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται ότι μόνο η τιμή του iPhone 15 Pro Max θα αυξηθεί κατά τουλάχιστον 100 δολάρια.

Πότε θα έρθουν στην Ελλάδα τα iPhone 15

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (11/09), η Ελλάδα ανήκει στο πρώτο κύμα κυκλοφορίας των iPhone 15 και έτσι πρόκειται να έρθουν στη χώρα μας στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή θα γίνουν διαθέσιμα και στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται από την Apple στο πρώτο κύμα κυκλοφορίας των συσκευών της για πρώτη φορά καθώς, μέχρι και πέρσι, τα νέα προϊόντα της αμερικανικής εταιρείας έρχονταν στη χώρα μας με τουλάχιστον μια εβδομάδα καθυστέρηση σε σχέση με τις ΗΠΑ.

Η φετινή φθινοπωρινή εκδήλωση της Apple, δηλαδή το λεγόμενο Apple Event 2023, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (12/09), στις 20:00 [ώρα Ελλάδας], και πρόκειται να μεταθοδεί live μέσα από το κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε, επίσης, να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσα από την ιστοσελίδα της Apple, καθώς και μέσα από την εφαρμογή του Apple TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.