ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το πρώτο ποδήλατο με… τετράγωνες ρόδες (βίντεο)

Μια άλλη μορφή ερπυστριών

Το πρώτο ποδήλατο με… τετράγωνες ρόδες (βίντεο)

Αν το βλέπατε μπροστά σας το πιθανότερο είναι να σκεφτόσασταν ότι πρόκειται για έργο κάποιου καλλιτέχνη που προορίζεται για μια έκθεση μοντέρνας τέχνης. Αν σας έλεγαν να ανεβείτε στη σέλα του και να κάνετε μια βόλτα θα κοιτούσατε με απορία αυτόν που θα σας το πρότεινε. Πώς είναι δυνατόν να κινηθεί ένα ποδήλατο με τετράγωνες ρόδες;

Τα μέλη της ομάδας του διαδικτυακού καναλιού The Q που παρουσιάζει πρωτότυπες και καινοτόμες από πολλές απόψεις κατασκευές και αντικείμενα δημιούργησαν ένα ποδήλατο με τετράγωνες ρόδες το οποίο κινείται όπως τα συμβατικά.

Το… τετραγωνισμένο ποδήλατο δεν αναπτύσσει τις ίδιες ταχύτητες με ένα συμβατικό αλλά σίγουρα όποιος το χρησιμοποιήσει θα συγκεντρώσει πάνω του την προσοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα παρουσιάζεται η δημιουργία του ποδηλάτου βήμα βήμα και όπως ήταν αναμενόμενο έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των χρηστών του Διαδικτύου αφού μέσα σε λίγες μέρες έχει συγκεντρώσει πάνω από δύο εκατ. θεάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.