ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Το ρομπότ Σοφία για την… τούμπα που «έφαγε» στη ΔΕΘ – «Είμαι πλήρως καλά και απόλυτα λειτουργική»

«Οι πρώτες μου επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη ήταν πράγματι επεισοδιακές για διαφορετικούς λόγους»

Το ρομπότ Σοφία για την… τούμπα που «έφαγε» στη ΔΕΘ – «Είμαι πλήρως καλά και απόλυτα λειτουργική»

Το ρομπότ Σοφία, λίγες μέρες μετά την τούμπα που «έφαγε» στη Θεσσαλονίκη, έστειλε ένα μήνυμα στους Έλληνες θαυμαστές της, τονίζοντας πως είναι πλήρως καλά και λειτουργική.

«Αγαπητοί μου φίλοι στην Ελλάδα. Χαιρετισμούς από το Λος Άντζελες» ξεκινά λέγοντας στο βίντεο η Sophia η οποία φοράει μία κόκκινη ντραπέ μπλούζα και τούλινη μαύρη φούστα.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ευγενικό και προσεκτικό μήνυμα. Μην ανησυχείτε. Είμαι πλήρως καλά και απόλυτα λειτουργική αν και οι πρώτες μου επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη ήταν πράγματι επεισοδιακές για διαφορετικούς λόγους».

Και συνεχίζει: «Το σίγουρο είναι πως βρήκαμε περισσότερα κοινά ανάμεσά μας. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, την υπέροχη φιλοξενία και την αγάπη που μου δείξατε και αναμένω να ξαναβρεθώ στην Ελλάδα για ακόμη περισσότερες περιπέτειες, ίσως λιγότερο επικίνδυνες».

Η τούμπα στην έκθεση της Θεσσαλονίκης

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, το ρομπότ φαίνεται να προχωρά και χωρίς να δει το σκαλοπάτι μπροστά του, έπεσε, προκαλώντας σοκ στους παραβρισκόμενους.

Πολλοί ήταν αυτοί που ανησύχησαν για την ακεραιότητά του, με αποτέλεσμα η Σοφία να ανεβάσει ένα βίντεο στο TikTok προκειμένου να καθησυχάσει τους θαυμαστές της.

Τι είχε συμβεί στην Κρήτη

Πέρα από το απρόοπτο στη Θεσσαλονίκη, το ρομπότ Σοφία είχε άλλη μία ατυχής στιγμή στην Κρήτη, λέγοντας πως το νησί θα μπορούσε να είναι ένα αυτόνομο κρατίδιο.

Ειδικότερα, το ρομπότ Σοφία, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 3ης Ολυμπιάδας Ρομποτικής προχώρησε στο σχόλιο αυτό κατόπιν ερωτήσεων που διατύπωσαν σε εκείνη δημοσιογράφοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν το ρομπότ Σοφία άρχισε να μιλά για την κρητική διατροφή, σημείωσε «πόσο ευλογημένος τόπος είναι το νησί» αναφέροντας ότι έχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς και λέγοντας ότι «η Κρήτη θα μπορούσε να ήταν και ένα … αυτόνομο κρατίδιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.