ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Twitter: Σύνδεση των διαφημίσεών τους με παιδική πορνογραφία καταγγέλλουν μεγάλες εταιρείες

Γνωστές εταιρείες αποσύρουν τις διαφημίσεις τους

Twitter: Σύνδεση των διαφημίσεών τους με παιδική πορνογραφία καταγγέλλουν μεγάλες εταιρείες

Πολλές είναι οι μεγάλες εταιρείες που αναστέλλουν ή και αφαιρούν τις καμπάνιες τους από το Twitter, καθώς οι διαφημίσεις τους εμφανίζονταν μαζί με tweets σχετικά με παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ορισμένα από τα tweets που περιλαμβάνουν λέξεις – κλειδιά που σχετίζονται με «βιασμό» και «έφηβοι», εμφανίστηκαν μαζί με προωθημένα tweets από εταιρικούς διαφημιστές.

Για παράδειγμα, ένα προωθημένο tweet για την μάρκα υποδημάτων και αξεσουάρ Cole Haan, εμφανίστηκε δίπλα σε ένα άλλο, στο οποίο ένας χρήστης έγραφε ότι «ανταλλάσσει περιεχόμενο εφήβων/παιδιών».

Σε άλλο παράδειγμα, ένας χρήστης έκανε tweet αναζητώντας «μόνο νεαρά κορίτσια, όχι αγόρια», το οποίο ακολούθησε αμέσως ένα προωθημένο tweet για το νοσοκομείο παίδων «Scottish Rite Children’s Hospital» που εδρεύει στο Τέξας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος του Twitter, Celeste Carswell, είπε ότι η εταιρεία «έχει μηδενική ανοχή στη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών» και επενδύει περισσότερους πόρους αφιερωμένους στην ασφάλεια των παιδιών, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης εργαζομένων για τη σύνταξη πολιτικής και την εφαρμογή λύσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.