ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Windows 11: Δείτε πότε αναμένονται οι επόμενες μεγάλες αναβαθμίσεις

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τέσσερις μέσα σ’ ένα χρόνο

Windows 11: Δείτε πότε αναμένονται οι επόμενες μεγάλες αναβαθμίσεις

Μπορεί η Microsoft να ετοιμάζει τα Windows 12 μέσα στο 2024, όμως απ’ ότι φαίνεται έρχονται μεγάλες αναβαθμίσεις για τα Windows 11, οι οποίες ενδέχεται να είναι και τέσσερις μέσα σ’ ένα χρόνο.

Τώρα, ο γνωστός και έμπιστος leaker για θέματα που αφορούν τη Microsoft, @_h0x0d_, ήρθε να αποκαλύψει πότε μπορούμε να περιμένουμε την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 11.

Αναλυτικότερα, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter γνωστοποίησε πως το επόμενο «Continuous Innovations» update των Windows έχει δρομολογηθεί για τον Μάιο του 2023.

Για την ώρα δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να περιλαμβάνει αυτό, αλλά όπως είχε συμβεί και πριν μερικούς μήνες με το 22H2 update, ενδέχεται να φέρει διάφορα νέα χαρακτηριστικά, quality of life βελτιώσεις και αλλαγές που βασίζονται στο feedback της κοινότητας.

Για παράδειγμα, με το 22H2 update, η Microsoft επανέφερε επιτέλους στο λειτουργικό τη δυνατότητα του drag ‘n’ drop αρχείων στα προγράμματα της γραμμής εργασιών.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως στη δημοσίευση του leaker απάντησε και ο Zac Bowden, ο δημοσιογράφος του γνωστού μέσου Windows Central, αποκαλύπτοντας με τη σειρά του πως η επόμενη αναβάθμιση των Windows αναμένεται στην πραγματικότητα τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

Όπως φαίνεται το χρονοδιάγραμμα για τα Windows 11 περιλαμβάνει όχι μία, αλλά δύο αναβαθμίσεις. Μια μικρότερης κλίμακας τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο και μια μεγάλη αναβάθμιση τον Μάιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τι ακριβώς θα περιλαμβάνουν όλα αυτά τα updates μένει να το δούμε, αλλά όπως όλα δείχνουν, η Microsoft έχει μεγάλα σχέδια για τα Windows 11 μέσα στο επόμενο έτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.