ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χρήστης του TikTok ανακάλυψε μια νέα λειτουργία του iPhone και έγινε viral! (φωτό & βίντεο)

«Γιατί κανείς δεν μου το έχει πει αυτό;», αναρωτιέται ο 21χρονος στο σχετικό βίντεο

Χρήστης του TikTok ανακάλυψε μια νέα λειτουργία του iPhone και έγινε viral! (φωτό & βίντεο)

Viral έγινε βίντεο που «ανέβασε» χρήστης του TikTok, ο οποίος αποκάλυψε ένα «κρυφό» κόλπο που μετατρέπει τις «μουτζούρες» στα στιγμιότυπα οθόνης (Screenshots) του iPhone σε τέλεια σχήματα.

Στο βίντεο ο Ramal Wickramasinghe από το Μπρισμπέιν, εξηγεί πώς μπορεί κανείς να προσθέσει τέλεια σχήματα και σύμβολα σε εικόνες απλά κρατώντας το δάχτυλο πατημένο για ένα επιπλέον δευτερόλεπτο.

Ο ίδιος, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα Ramal Media στο TikTok, ανακάλυψε πώς να σχεδιάζει τέλειες γραμμές και σχήματα σε στιγμιότυπα οθόνης (Screenshots) του iPhone, μεταξύ άλλων βέλη και κύκλους.

Όπως εξηγεί, αν ο χρήστης του iPhone κρατήσει πατημένο το «πρόχειρο» σχέδιό του, εκείνο θα μετατραπεί «αυτόματα» σε μια ευκρινή, φτιαγμένη από υπολογιστή εικόνα.

«Γιατί κανείς δεν μου το έχει πει αυτό;», λέει ο 21χρονος στο βίντεο, που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από δέκα εκατομμύρια προβολές. «Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με γραμμές και βέλη. Και τόσο απλά», προσθέτει.

@ramalmedia 📱 Make your iPhone screenshot scribbles WAY neater with this sinple trick! 💡 #fyp #tech #apple #iphone #ios #ios16 #ioslifehack ♬ Spongebob – Instrumental – Common Cents

Όπως ήταν φυσικό, το μικρό τρικ δεν πέρασε απαρατήρητο και το βίντεο έγινε αμέσως viral.

«Είναι απλά ένα σωτήριο εργαλείο. Πάντα αποθηκεύουμε στιγμιότυπα οθόνης και σημειώνουμε πράγματα πάνω τους. Είναι από τα πραγματικά γρήγορα hacks και βλέπεις αμέσως ότι λειτουργεί», είπε ο νεαρό μιλώντας στο 7NEWS.com.au.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.