ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεχάστε τα updates στα Windows 11 αν διαθέτετε παλιό επεξεργαστή

Ξεχάστε τα updates στα Windows 11 αν διαθέτετε παλιό επεξεργαστή

Η κατάσταση με τα Windows 11 μόνο ξεκάθαρη δεν είναι και αυτό δε φαίνεται να αλλάζει σύντομα.

Μετά την αρχική σύγχυση σχετικά με τις CPU που θα υποστηρίζονται, ήρθε νέα ανακοίνωση της Microsoft με την οποία αφήνει ένα παράθυρο χειροκίνητης αναβάθμισης μέσω ISO αρχείου για όσους έχουν παλαιούς επεξεργαστές. Τώρα όμως, η Microsoft προειδοποιεί αυτούς τους χρήστες πως μπορεί να μην τους διαθέτει Windows updates ή ακόμα και αναβαθμίσεις ασφαλείας.

Τα μη υποστηριζόμενα PCs δε θα μπορούν να λαμβάνουν Windows Updates και ακόμα και αναβαθμίσεις ασφαλείας ή αναβαθμίσεις στους drivers δε θα διατίθενται.

Έτσι, αν έχετε για παράδειγμα έναν 7ης γενιάς Intel CPU, θα αναγκαστείτε να κατεβάσετε χειροκίνητα κάθε ένα driver για κάθε ένα κομμάτι hardware από τις σελίδες των κατασκευαστών, κάτι το οποίο είχαμε ξεσυνηθίσει με τα Windows 10 τα οποία αναλάμβαναν όλους τους drivers.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση δε θα γίνει πιο ξεκάθαρη σύντομα αφού η Microsoft φαίνεται να θέλει να σπρώξει το κοινό προς αγορά νέου PC είτε το χρειάζονται είτε όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.