ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε.Μασκ: Το δορυφορικό του ίντερνετ κινδυνεύει από… γάτες και περιστέρια

Η SpaceX έχει λανσάρει το δικό της πρόγραμμα δορυφορικού ίντερνετ με την ονομασία Starlink

Ε.Μασκ: Το δορυφορικό του ίντερνετ κινδυνεύει από… γάτες και περιστέρια

Έναν… απρόσμενο αντίπαλο φαίνεται πως έχει απέναντί του το φιλόδοξο πλάνο του Έλον Μασκ για δορυφορικό ίντερνετ.

Η SpaceX έχει λανσάρει το δικό της πρόγραμμα δορυφορικού ίντερνετ με την ονομασία Starlink.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε η εταιρεία περισσότεροι από 145.000 χρήστες σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν το γρήγορο ίντερνετ του Έλον Μασκ.

Σε γενικές γραμμές οι καταναλωτές είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες της εταιρείας. Ωστόσο πρόσφατα κάποιοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα απροσδόκητο πρόβλημα.

Για την λειτουργία του δορυφορικού ίντερνετ, οι καταναλωτές πρέπει να τοποθετήσουν ένα δορυφορικό πιάτο σε κάποιο σημείο στο εξωτερικό του σπιτιού τους.

Μάλιστα αυτά τα πιάτα δημιουργούν θερμότητα με αποτέλεσμα να προσελκύουν ζώα όπως οι γάτες και τα περιστέρια που ψάχνουν τρόπο να ζεσταθούν τον χειμώνα.

«Η υπηρεσία Starlink δουλεύει μια χαρά ώσπου οι γάτες ανακαλύψουν ότι το πιάτο εκπέμπει λίγη θερμότητα τις κρύες ημέρες», έγραψε ένας χρήστης στο twitter που απαθανάτισε τέσσερες γάτες να κάθονται στο δορυφορικό του πιάτο.

Λίγο αργότερα ένας άλλος χρήστης ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει ένα πουλί να κάθεται στο δορυφορικό πιάτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν η παρουσία των ζώων προκαλεί προβλήματα στο σήμα, ωστόσο θα μπορούσαν να δημιουργούν φθορές στον εξοπλισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.