ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έγκυος άντρας ανάμεσα στα 37 νέα emoji που έρχονται στα iPhone

Μαζί με το mask support για Face ID, η Apple πρόσθεσε και νέα emoji

Έγκυος άντρας ανάμεσα στα 37 νέα emoji που έρχονται στα iPhone

Αποκαλύφθηκαν τα 37 νέα emoji που έρχονται στα iPhone. Μάλιστα τα σχέδια της Apple είναι ήδη διαθέσιμα σε μία beta δοκιμή του iOS 15.4 που κυκλοφόρησε χθες Πέμπτη και περιλαμβάνει αρκετές νέες δυνατότητες. Μαζί με το mask support για Face ID, η Apple πρόσθεσε και νέα emoji.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στη νέα αυτή ενημέρωση υπάρχουν 37 νέοι τύποι emoji με 75 προσθήκες τόνου δέρματος.Αυτό προσθέτει συνολικά 112 νέους χαρακτήρες. Κάποια από τα νέα emoji που έρχονται με το Emoji 14 είναι τα εξής: πρόσωπο που λιώνει, πρόσωπο με ανοιχτά μάτια που βάζει το χέρι του μπροστά από το ανοιχτό στόμα και πρόσωπο με στραβωμένο στόμα, μία έγκυος γυναίκα αλλά και έγκυος άνδρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νέα ενημέρωση πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Τα emoji θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές της Apple προς του χρήστες μόλις οι νέες εκδόσεις βγουν από την περίοδο beta εντός του έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.