ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Tρομακτικό ατύχημα: Ρομποτικό μηχάνημα «κάρφωσε» το σώμα εργάτη με 10 τεράστιους ατσάλινους πασσάλους (βίντεο-φωτο)

Tρομακτικό ατύχημα: Ρομποτικό μηχάνημα «κάρφωσε» το σώμα εργάτη με 10 τεράστιους ατσάλινους πασσάλους (βίντεο-φωτο)

Ένα φρικτό εργοστασιακό ατύχημα στην Κίνα είχε ως αποτέλεσμα ένας 49χρονος εργάτης να βρεθεί στο χείλος του θανάτου, όταν ένα ρομποτικό μηχάνημα παρουσίασε δυσλειτουργία και κάρφωσε το σώμα του με 10 τεράστιους ατσάλινους πασσάλους.

Το περιστατικό συνέβη σε εργοστάσιο στην επαρχία Χουνάν, κατά τη νυχτερινή βάρδια. Ο εργάτης βρισκόταν κάτω από τον ρομποτικό βραχίονα ενός μηχανήματος, όταν ξαφνικά αυτός μετατοπίστηκε, έπεσε πάνω στον άνδρα ακινητοποιώντας τον και τον κάρφωσε με 10 μεταλλικούς πασσάλους, μήκους περίπου 30 εκατοστών ο καθένας.

Ο 49χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τις μεταλλικές ράβδους από το κορμί του. Ευτυχώς για τον ίδιο, οι πάσσαλοι δεν είχαν τρυπήσει ζωτικά όργανα, αν και ο ένας από αυτούς απείχε μόλις 10 χιλιοστά από μια κεντρική αρτηρία.

Μετά από μερικές ώρες στην εντατική, η κατάσταση του άνδρα έχει πλέον σταθεροποιηθεί, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες από το χειρουργείο, που δείχνουν τον άνδρα με τις 10 μεταλλικές ράβδους να προεξέχουν από το σώμα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.