ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Google θα σε ενημερώνει για τα μπλόκα της αστυνομίας – Πώς θα «λύσει τα χέρια» στους οδηγούς (φωτό)

Η Google θα σε ενημερώνει για τα μπλόκα της αστυνομίας – Πώς θα «λύσει τα χέρια» στους οδηγούς (φωτό)

Η Google Maps δημιουργεί μία καινούρια εφαρμογή που θα λύσει σε πολλούς οδηγούς τα χέρια. Αυτό ξεκίνησε από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, όταν είδαμε τη Google να δοκιμάζει την ενσωμάτωση του εργαλείου εμφάνισης των μπλόκων της τροχαίας στην υπηρεσία Google Maps.

Έγινε, αμέσως, ένα από τα πιο πολυχρησιμοποιημένα εργαλεία του Waze, και τώρα διευρύνεται σε ακόμη περισσότερους χρήστες.

Ορισμένοι χρήστες βλέπουν στον χάρτη το εικονίδιο της κάμερας στις διαδρομές τους και επιπρόσθετα, ενημερώνονται φωνητικά από την υπηρεσία ότι πλησιάζουν σε κάποιο μπλόκο τροχαίας.

Αυτό δουλεύει από συνεχή ενημέρωση των χρηστών που χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Βλέπεις κάπου μπλοκ της τροχαίας, ενημερώνεις την εφαρμογή και ενημερώνονται και οι υπόλοιποι χρήστες.

Επιπλέον, από πέρυσι έχει λανσαριστεί το εργαλείο δήλωσης και εμφάνισης τυχόν ατυχημάτων στον χάρτη για να προετοιμάζονται οι χρήστες που βρίσκονται κοντά στο συγκεκριμένο σημείο.

Η νέα λειτουργία αυτή δεν έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει με κάποια νέα ενημέρωση της εφαρμογής Google Maps. Η ίδια η Google το δοκιμάζει απευθείας με τους χρήστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.