«Έπεσαν» Facebook, Instagram, Etsy και Whatsapp – Τί ανακοίνωσε η εταιρεία

«Έπεσαν» Facebook, Instagram, Etsy και Whatsapp – Τί ανακοίνωσε η εταιρεία

Παγκόσμιο είναι το πρόβλημα με το Facebook, το Instagram, αλλά και το Whatsapp, καθώς χιλιάδες χρήστες αδυνατούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών.

Το Facebook ανακοίνωσε μέσω Twitter πως γνωρίζει το πρόβλημα και πως προσπαθεί να το επιλύσει. Πρόσθεσε επίσης πως το πρόβλημα δεν έχει προκληθεί από κάποια επίθεση DDoS.

Πληροφορίες από διεθνή πρακτορεία αναφέρουν πως προβλήματα λειτουργία αντιμετωπίζουν την ίδια ώρα και οι πλατφόρμες Etsy και η ηλεκτρονική υπηρεσία ταχυδρομείων των ΗΠΑ.

Προβλήματα με το Facebook αντιμετωπίζουν από το απόγευμα και χρήστες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον ιστότοπο outage.report, χιλιάδες αναφορές έχουν γίνει την τελευταία ώρα για προβλήματα στο Facebook από χώρες στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Aρχικά κάποιοι χρήστες προσπαθώντας να συνδεθούν βλέπουν έλαβαν το εξής μήνυμα:

«Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο.» Aυτή τη στιγμή, οι χρήστες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα δεν μπορούν να κάνουν ποστ.

Χάρτες με το μέγεθος του προβλήματος σε όλες τις χώρες σε Facebook και Instagram:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.